Prati nas

Ceca: Smanjila sam grudi zbog estetike

Extra

Ceca: Smanjila sam grudi zbog estetike

Folk diva je smanjila grudi iz isključivo estetskih razloga, jer je došlo vreme za novi izgled, kako sama kaže.

Kao što smo juče pisali, Svetlana Ceca Ražnatović uradila je korekciju grudi, u strogoj tajnosti, pre dve nedelje. Folk diva je smanjila grudi iz isključivo estetskih razloga, jer je došlo vreme za novi izgled, kako sama kaže.

Ceca je zahvat uradila na jednoj beogradskoj klinici, a operisao ju je čuveni brazilski doktor Hans Arteaga. Sa njim je radio i naš stručnjak dr Dušan Smiljanić. Sada se dobro oseća i operacija nije bila komplikovana.

“Jednostavno je došlo vreme za promene. Želela sam drugačiju estetiku, promenu vizuelnog identiteta i nešto što je više u skladu sa trendovima, a iskreno govoreći, i sa mojim životnim dobom. Intervencija nije komplikovana, vrlo brzo sam se oporavila. Ono što je najvažnije, osećam se sjajno i baš ovako sam želela da izgledam”, rekla je Ceca za dnevni list Blic.

Pevačica je 2012. godine smanjivala grudi zbog zdravstvenih problema. “Istina je da sam imala operacioni zahvat na grudima. To sam pre svega morala da uradim iz zdravstvenih razloga. Operaciju sam iskoristila i da smanjim grudi, ali mi je pre svega bilo važno da rešim zdravstveni problem”, rekla je tada Ceca.

Pročitaj ceo tekst
Pročitaj i ovo:
6 komentara

6 Comments

 1. lulu

  10. 02. 2018. at 11:44

  Ti si tri puta povećavala grudi zbog estetike i baš zbog te estetike neproporcionalno velikih grudi na tako sitnom telu si žarila i palila. E, sad kad je hercika krenula da lupa kako ne treba i kad je opterećenje težine tih grudi samo faktor koji otežava problem, e onda se silikoni vade van. I sad najednom pričaš priču da je to iz estetskih razloga. Nije brate mili, nego ne smeš više da imaš ta “vimena” na grudima da te srčka ne bi strefila.

 2. goran

  10. 02. 2018. at 19:06

  steta ja sam je volio zbog velikih grudi, sad me je razocarala.

 3. Ljutica Dragomirovic

  10. 02. 2018. at 19:13

  Dokica Simic Pa ujkino i ujkise svidja

 4. Samantha

  10. 02. 2018. at 20:57

  Još da odseče njene viseće usne pa da konačno prestane izgledati kao greška

 5. Sasa

  11. 02. 2018. at 10:25

  Bruno Matosevic Moralaje smanjit,kad je legnem na nju daje jebem mljeko curi sastrana! Trebala bi picku smanjit.ko subara joj picka! Kad je jebem nista neosjetim kurac leta presiroka.
  9 hrs
  Remove Zanosna raznatovicanastasija blistala je u modelima iz kolekcije „Le visage de l’amour“ .… https://www.instagram.com/p/BfDOdEOle_4/

  Imaš cesto(incubi)moraš kod psihijatra .To je ozbiljna stvar.

 6. L

  11. 02. 2018. at 17:00

  I vrijeme je bilo da vratis grudi onakve prirodne kakve su ti i bile! Ti si ih morala povecati zbog Arkana jer je on to trazio ali i tebi je pasalo! Zeno nadi pravu ljubav zivota svog!!!

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Iz kategorije Extra

To Top