Prati nas

Ceca u modricama: Pevačica ima vrlo važnu poruku za sve

Život

Ceca u modricama: Pevačica ima vrlo važnu poruku za sve

A photo posted by C E C A (@raznatoviceca) on

Na društvenim mrežama pojavila se fotografija na kojoj je pevačica Svetlana Ceca Ražnatović krvava i u modricama. Njene rane na licu zabrinule su mnoge ali je razlog ovog uznemirujućeg izdanju zvezde veoma važan.

Ceca se priključila kapanji jednog dnevnog lista za suzbijanje nasilja i pored promotivnih fotografija, snimila je i video u kome je zavezana za stolicu dok je nasilnik mučki tuče.

 

STOP NASILJU!! @craznatovic_official #stopnasilju #budimohumani #ceca #kurir

 

A video posted by Cecino Dete (@cecino_dete) on

Ražnatovićeva, ali i mnoge zvezde pre nje koje su podržale ovu važnu kampanju, poručuju svima, a naročito ženama, da ne tripe nijedan vid nasilja i da odmah prijave ukoliko do njega dođe, jer se tako može sprečiti i ubistvo.


Loading...
5 komentara

5 Comments

 1. Hana

  10. 01. 2017. at 20:27

  Ceca se bori protiv nasilja a muz joj je pobio tko zna koliko ljudi,ironija

 2. Makedonka

  10. 01. 2017. at 22:05

  Ne samo da joj je muz pobio gomila ljudi, nego i ona sama je pretila, mlatila uz pomoc njene gorile koji je prate i cine sve sto im zapoveda. Uzas od zene.

 3. Marianhel

  11. 01. 2017. at 00:19

  Bilo bi uverljivije da je ćelava hahah

 4. Makarona

  11. 01. 2017. at 05:00

  @hana I gotovina i tudjman i izetbegovici i haradinaj i taci i mnogi drugi i bilo bi lepo da i njihove zene posalju ovakvu poruku, ali mislim da cemo se nacekati na ljudskost od tih neljudi.

 5. Jo

  11. 01. 2017. at 05:04

  Macedonia…imas neki dokaz za te ozbiljne tvrdnje koje se u danasnje vreme dokazuju na sudu…jer to sto si napisala je teska kleveta a pritom optuzba za pocinjavanje krivicnog dela….znaci zamisli da te pita neki inspektor koji te nasao preko ip…znaci, imate dokaz za te optuzbe, izjavu svedoka, video, i slicno….u protivnom kao i sve do sada takve price ostaju na nivou pijace…trla budala lan da joj prodje dan….

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top