Prati nas

Ceca za Novu godinu peva za 100.000 evra

Vesti

Ceca za Novu godinu peva za 100.000 evra

Pevačica je već isplanirala svoju Novu godinu

Planiranje za spektakularan doček Nove 2019. godine uveliko su počele, pa pevači već polako zakazuju svoje nastupe. Svetlana Ceca Ražnatović je već odlučila gde će pevati ove godine, a za to će dobiti ogroman honorar.

Naime, kako prenose domaći mediji, nakon dužeg razmišljanja, pevačica je odlučila da najluđu noć dočeka sa crnogorskom publikom u Petrovcu u luksuznom hotelu Palas. Za ovaj angažman je dobila 100.000 evra!

“Ceca se najpre dvoumila da li da prihvati tu ponudu, jer iako su joj nudili veliku sumu novca, pevačici to nije najbitnije, već joj je važno da se oseća lepo sa publikom. Posle dužeg razmišljanja i konsultovanja sa svojim timom, prihvatila je ponudu. Tako će folk diva najluđu noć provesti sa crnogorskom publikom u popularnom hotelu Palas u Petrovcu i za taj nastup će dobiti 100.000 evra”, kaže izvor blizak Ceci za Alo, i dodaje da je pevačica veoma zadovoljna što će posebnu noć dočekati u Crnoj Gori.

“Ceca obožava da nastupa na Crnogorskom primorju i svaki put kada je tamo nastupala, odlično se provela. Publika je obožava i ona to oseća, zato se baš za njih i odlučila. Pošto je Ceca veliki profesionalac i svaki nastup koji ugovori dugo sprema, njen tim je već počeo sa pripremama. Ona se veoma raduje što će ponovo zapevati u Crnoj Gori i svojoj publici obećava spektakularan nastup”, rekao je izvor za kraj.3 komentara

3 Comments

 1. Malena

  19. 10. 2018. at 18:50

  Ma da, cisto da ne ispadne da bas peva za dzabe!

 2. siki

  19. 10. 2018. at 19:54

  Meni je najsmesnije kad kazu planira i priprema sad vec nastup i onda obuce dugu haljinu, uzme mikrofon i peva pesme koje peva i na svakom nastupu. Niti igra niti bilo sta u pozadini. Sta toliko priprema onda?

 3. Kako je

  20. 10. 2018. at 09:22

  Samo smo mi Crnogorci ludi da joj damo toliko para a država nam u bankrotu…

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Iz kategorije Vesti

To Top