Connect with us

Ceca: Veljko se grdno prevario. Od toga nema ništa!
Extra

Ceca: Veljko se grdno prevario. Od toga nema ništa!

Šta je istina o Veljkovom punoletstvu? ( foto: Instagram )

Šta je istina o Veljkovom punoletstvu? ( foto: Instagram )

U medijima se već danima spekuliše o 18. rođendanu Veljka Ražnatovića, a pošto su stvari otišle predaleko njegova majka Ceca odlučila je da stavi tačku na sve te priče.

“Toliko se licitira sa nekim abnormalnim ciframa, licitira se sa mojim kolegama, ne znam šta bih rekla. To je jedna porodična, privatna zabava, nešto što smo čekali 18 godina cela moja porodica i ja. Veljko posebno čeka jer misli da će mu se nešto mnogo promeniti, ali se prevario grdno, nema ništa od toga”, izjavila je Ceca u emisiji Premijera.

Potom je otkrila samo još da će rođendan biti organizovan sa brojnim zvanicama u hotelu Hajat.

“Zaista želimo da to prođe u divnom raspoloženju, da podelimo to naše veselje sa ljudima koji su nam bitni i mislim da nije okej da se pišu stvari koje su se pisale do sada”, uputila je na kraju apel sedmoj sili Ražnatovićeva.

Loading...
2 Comments

2 komentara

 1. bosanks

  05/12/2014 at 10:24 am

  Apsolutno je i pravi, kako ne shvatate da ste dosadni vise, neka slavi gdje hoce i s kim hoce halo ba, sto ste naporni…ccc
  udaviste vise sa njenom djecom, msm ja nju volim ok je da pisete o njoj al sto pisete o djeci.
  A sto se tice tog punoljetstvs i ja sam mislila da ce se nesto promijeniti i jedva sam cekala taj 18. sad kad imam 21 rado bih se vratila par god.unazad.

  i jos nesto, vidim poceli ste da pisete i o luni djogani, haos sad kad pocnete da davite i o njok

 2. Ugovor odricanja JK

  05/12/2014 at 4:52 pm

  Sokantno!
  Verni fanovi se odrekli Karleuse i besni su sto 2 godine nista nije snimila, Karleusa je na to odgovorila kad Ceca u periodu 2006-2011 nista nije snimila, zasto ne mogu i ja?! Fanovi u neverici… Sta vi mislite da li ce Karleusa u 2015 izdati novu pesmu koju priprema dve godine?

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top