Prati nas

Cecini roditelji: Nismo je se odrekli, ona je nas napustila da bi bila modelsica!

Šokantno

Cecini roditelji: Nismo je se odrekli, ona je nas napustila da bi bila modelsica!

Uzor joj Rubi! (foto: Facebook/Ceca Jovanovic)

Uzor joj Rubi! (foto: Facebook/Ceca Jovanovic)

Rade Jovanović, otac modelsice i učesnice Farme Cece Jovanović, tvrdi da nije napustio ćerku, da je ona budala i da ga je duboko razočarala.

Cecin otac poriče sve što je Ceca izjavila u realityju, i tvrdi da se on i njegova supruga nikada nisu odrekli svoje ćerke.

“Moji roditelji imaju šestoro dece. Oni su se mene odrekli, ne priznaju me za dete. Imam još četiri sestre i brata, sestre su mi prelepe, ko lutke su. Pomirila sam se s tim. Teško mi je da govorim o tome, ali eto, treba da znate”, rekla je modelsica na imanju.

Štaviše, Rade otkriva da je situacija zapravo obrnuta – i da je Ceca ta koja je napustila svoju porodicu jer nisu podržavali njenu vezu sa Igorom Maljukanovićem, pevačem grupe In Vivo, a nisu je ni podržali u odluci da postane modelsica.

“Ona je budala! Zapravo se ona odrekla nas. Ljuta je jer nismo saglasni s tim što radi. Hteo sam da nađem njenog menadžera, ali odustao sam. Znam da su su to zapravo igranke bez prestanka, znam ko su gradske ajkule, ali ona toga nije svesna. Najsrećniji bismo bili da ona ispadne iz rijalitija”, izjavio je Cecin otac.


Pevač Igor Maljukanović zbog koga je Ceca napustila porodicu (foto: Facebook)

Pevač Igor Maljukanović zbog koga je Ceca napustila porodicu (foto: Facebook)

Rade otkriva da ih je Ceca napustila odmah posle srednje škole:

“Nismo se složili s tom vezom jer je on 11 godina stariji od nje! Ja podnosim to nekako, ali njenoj majci je mnogo teško. Moja žena ljubi televizor, ljubi svoju ćerku kad vidi da spava, doći će u situaciju da će morati u Lazu (psihijatrijsku ustanovu, prim. aut.). Ceca je uzela diplomu srednje škole i otišla od kuće, poslala nam je poruku da se ne vraća i nastavila da živi s njim. Igor ju je krio neko vreme, nije hteo da kaže gde je, zato smo ljuti na njega. Ipak je on dečko u godinama, trebalo bi da bude zreliji jer ona još ne zna da razmišlja. Ko zna kakvi su njegovi planovi, a rekao je da nema nameru da se ženi njom”.

Cecini roditelji kažu da su Ceci uzori najpoznatije starlete na svetu: “Moja ćerka želi da bude kao Kim Kardashian i Rubi. Sreća naša što se ne bavi prostitucijom i što se ne drogira. Znam svaki njen korak, baš se trudim da propratim sve o njoj, o svemu sam obavešten”, dodaje Cecin otac na kraju.


Klikni da komentarišeš

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Iz kategorije Šokantno

To Top