Prati nas

Cecu optužili za zanemarivanje psa, ona odgovorila tužbom

Bizarno

Cecu optužili za zanemarivanje psa, ona odgovorila tužbom

Pevaćica odlučila da tuži osobu koja je optužila za zanemarivanje psa (foto: Instagram.com/craznatovic_official)

Ceca tužila osobu koja je optužila za zanemarivanje psa (foto: Instagram.com/craznatovic_official)

Pevačica Ceca Ražnatović oštro je odgovorila izvesnoj korisnici Facebooka koja je optužila za zanemarivanje psa.

Na društvenoj mreži su se pre izvesnog vremena pojavile fotografije pevačicinog ljubimca, šar peja Vita, koji je ležao na betonu u blizini Cecine kuće, ali je ovo nepoznata osoba iskoristili kako bi Ražnatovićevu i njenu porodicu optužila da ne vode brigu o psu. “Pomoć za psa ‘Srpske majke'”, stajalo je između ostalog pored fotografija.

Post na Facebooku koji je izazvao buru komentara (foto: Screenshot)

Post na Facebooku koji je izazvao buru komentara (foto: Screenshot)

Ceca je odlučila da na ove optužbe odgovori podnošenjem prijave protiv osobe koja je širila neisitne o njoj i njenoj porodici. “Nisam mogla da verujem šta čujem. Pas je bio u šetnji i privezan je na parkingu da ne istrči na ulicu pre nego što ga uvedemo u kuću. On živi sa nama već pet godina. Mažen je i pažen, spava na krevetu i član je porodice. Mi imamo ukupno deset pasa, dva jazavičara Veljko je doveo u kuću sa ulice, pa se brinemo o njima, a kako da ne volimo i ne čuvamo našeg Vita”, rekla je Ceca za Svet i dodala je istog dana podnela prijavu protiv ženske osobe koja je Vitove fotografije objavila na društvenoj mreži. “Znate, to što se pojavilo na Facebooku toliko je maliciozno i ružno da sam istog dana otišla i prijavila tu devojku odseku za visokotehnoliški kriminal. Ne možete svakakve laži i gadosti da postavljate na Facebook i da za to ne odgovarate”.

Ljubimac porodice Ražnatović, šar pej Vito (foto: Screenshot)

Ljubimac porodice Ražnatović, šar pej Vito (foto: Screenshot)

Pevačica je dodala i je njen sin Veljko veliki ljubitelj pasa i da on prvi ne bi dozvolio da se išta loše dogodi bilo kom ljubimcu, a naročito Vitu. “Ovo je očito slikao neko u prolazu i izmislio priču. Vito ne čuva parking, on živi sa nama, ali na parkingu imamo četiri psa koji su u svojim boksovima i imaju svoje kućice. Ni oni ne čuvaju parking nego su Veljkovi ljubimci. Pa prvi Veljko ne bi dozvolio da bilo kom psu nešto fali jer ih obožava. Vidite i sami da se samo slika sa kučićima. U Banjaluci je trenutno sa šest pasa koje je poveo sa sobom iz Beograda. Pošto tamo živi pored šume, šeta ih, igra se sa njima, dresira ih”, rekla je pevačica na kraju.


Loading...
2 komentara

2 Comments

  1. nenad

    10. 05. 2017. at 21:35

    BREAKING NEWS TEBRAAAAAa

  2. Roxy

    11. 05. 2017. at 08:57

    Doslo je vreme da se za ovakve stvari odgovara, osoba koja je ovo postavila jako dobro je znala sta radi i zasto. Pa neka sada na sudu objasnjava. Brine za Cecinog psa a verovatno redovno ucestvuje kao aktivni participant u svinjokoljima u svom selu, kao i raznim drugim manifestacijama po srbiji ciji nazivi zavrsavaju ili u kolj ili u ijada.

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top