Prati nas

Čeda Jovanović o Karleuši: Ona je fascinantna!

Video

Čeda Jovanović o Karleuši: Ona je fascinantna!

cedomir-jovanovic-jelena-karleusa-tribina-o-toleranciji-1328585176-52941

Jelena i Čeda na tribini LDP-a (foto: arhiva)

Čedomir Jovanović, lider Liberalno demokratske partije, govorio je o Jeleni Karleuši i njenim stavovima, u radijskoj emisiji Zini da ti kažem, voditeljke Une Senić.

Političar je istakao da mu se sviđa pevačicina borbenost i da je ubeđen da kod nje ništa nije lažno, jer njen aktivizam i dalje traje.

“Ja nju nikako ne mogu da povežem sa tom estradom u kojoj se ona kreće. Njeni stavovi o bitnim pitanjima u našem životu su, za mene, impresivni i zato imam veliki resprekt. Ne pamtim puno ljudi koji su pokazali i spremnost i iskreno razumevanje, koji su kapirali zašto je važno podržati prvi prajd u Beogradu, zašto je važno suprotstvatii se svakoj vrsti nasilja, ne pristajati na izopačeni klirikalizam koji nam se uvukao u život,” istakao je Jovanović i dodao:

“Kod nje nije egzibicionizam, jer je trajalo. Sa druge strane, ona savršeno razume šta je zezanje.  To mi je jako važno.”

Karleuša je u prošlosti podržavala stavove LDP-a, pojavila se na jednoj njihovoj tribini i time javno podržala ovu partiju.

P.Ž./Tračara12 komentara

12 Comments

 1. Ana

  02/09/2014 at 4:26 pm

  Bravo Čedo! Konačno neko da kaže istinu za JK! Žena je kraljica rodjena u pogrešnoj zemlji!

 2. lady.me

  02/09/2014 at 5:58 pm

  Mene uši zabole od ovog, koliko zastaje i muca. Al’ zato fizički gori.

 3. borg

  02/09/2014 at 6:00 pm

  narkoman o budali! sjajan spoj!

 4. Pitalica

  02/09/2014 at 7:49 pm

  Fascinantna je taman koliko je i Čeda fascinantan. Đinđić da zna u šta se pretvorio čovjek i sa kakvim je sve sumnjivim tipovima bio, ko ga je sve finansirao, javno bi ga se odrekao. Nažalost, u početku je obećavao, ali se pokazalo da je jedan obični prepaid političar. Kreketuša predstavlja ružno nasljeđe 90-tih, zajedno sa svim silikonskim estradnim nakazama. Neke znaju da pjevaju, a ova ne zna ni to. Podržavala je paradu ponosa do trenutka održavanja iste na koju nije htjela da dođe, a onda snimila pjesmu gdje istu populaciju karakteriše kao Sodomu i Gomoru. Daleko od toga da su ostali političari sjajni i bajni, ali je zaista Čeda narkoman jedan od najgorih. Još veće srozavanje je kada krene da hvali ovakav sramni estradni produkt kakva je Kreketuša, koja je preteča svih današnjih starleta jer je sama dokaz da ne moraš biti ni talenat ni pametan ni lijep da bi bio poznat.

 5. hurem

  02/09/2014 at 8:14 pm

  Karleuša podržava Čedu, a proziva Cecu za to što se družila sa pripadnicima zemunskog klana. Pa jbt Čeda takođe imao izuzetne veze sa zemunskim klanom, Čeda je baš duboko u kriminalu. Osim toga pokojni Đinđić i njegova supruga su bili u dobrim odnosima sa Cecom, čak su joj poslali cveće nakon Cecinog koncerta na Marakani.

  Sve u svemu, Karleuša je očajnica, samo ona zna koliko joj je teško jer nema ništa od svega onog materijalnog što je želela.

 6. :)

  02/09/2014 at 9:03 pm

  A zašto Karleuša nije otišla u inostranstvo da tamo napravi karijeru? :D S obzirom da se stalno žali kako je ovde neshvaćena, tvrdi da je ona ustvari najbolja i da je jača zvezda od Lady Gage i Madonne, pa što onda to nije dokazala vani? Što provodi vreme u Srbiji? I kakav je to uopšte bolestan trip “biti zvezda”? Jbt pa o tome maštaju samo klinke u osnovnoj školi, kasnije kad osoba sazri valjda razmišlja pametnije… Trebalo bi da je tako barem…

 7. Marie

  02/09/2014 at 11:36 pm

  Al’ je Ceda pametan,j..o te,respekt,klirikalizam,egzibicionizam,
  prajd,pa ovo ne zna ni Vendi!

 8. wer

  03/09/2014 at 2:26 am

  Dobra je Karleusa, al cuj rodjena u POGRESNOJ ZEMLJI. NE! Rodjenja je u PRAVOJ zemlji jer u SAD nikad ne bi uspjela. 1.000.000% Garantovano. Nema glas koji bi oborio s nogu nekog producenta, a para da sama gradi karijeru u Americi i da podmazuje gdje zaskripi ne bi imala. Tako da, sve je kako treba da bude.

 9. Rialda

  03/09/2014 at 8:33 am

  KlErikalizam*

 10. Perhan

  03/09/2014 at 10:54 pm

  Cedo kada ces se da se solidarises sa tvojom manjinom Romima i njih malo da podrzis ,a mogla bi i Karleusa njena mama i tetka a ne avioni, kamioni……..??

 11. Tanja

  14/09/2014 at 1:06 am

  Slazem se da je ona sama preteca starleta koje danas pljuje, i da ne zna pjevati a ipak je pjevacica…ali ne slazem se da nije inteligentna i elokventna za jednu pjevaljku i vise nego uobicajeno.

 12. Sanja

  15/08/2015 at 5:11 pm

  Nova afera sa epilogom braka…ceda i kerusa,oboje atraktivni i bass bass dobar par

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top