Prati nas

Cee Lo Green razdrmao Novi Sad!

Događaj

Cee Lo Green razdrmao Novi Sad!

Energični Amerikanac održao odličan koncert

Pevač Cee Lo Green sinoć je je povodom 13. rođendana najvećeg muzičkog festivala u našoj zemlji, EXITa održao odličan koncert pred oko 30.000 posetilaca na Trgu Slobode u Novom Sadu.

Novi Sad je sinoć bio grad dobrog raspoloženja i zabave, a za to je najviše bio zaslužan soul superstar Cee Lo Green. Ipak, ne možemo da ne spomenemo odlične bendove koji su takođe svirali na besplatnom koncertu, kojim je EXIT proslavio svoj 13. rođendan. U pitanju su beogradski benodvi Svi na pod i Zemlja Gruva koji su zagrejali atmosferu svojom veselom enegrijom, nakon čega je subotički bend Perpetum Mobile sviranjem najvećih hitova izvođača koji ove godine dolaze na EXIT dao odličnu uvertiru za Cee Looov nastup.

Sve to je pratio spektakularni vatormet koji je itekako doprineo slavljeničkoj atmosferi.

Tačno u 23 i 30h na scenu na novosadskom Trgu Slobode stupio je tamnoputi pevač, koga su svi čekali. Koncert je započeo pesmom Bright Lights Bigger City, a zatim su usledila neka iznenađenja. Muzičar je publiku pozvao da igra velikim hitom Davida Bouwiea Let’s Dance, a nakon toga čuli smo i jedan od najvećih hitova Inxsa, Need You Tonight.

Pevač je popuno iznenadio publiku kada je otpevao ogromni hit ženske grupe Pussy Cat Dolls, Don’t Cha, objasnivši za one koji nisu toliko upućeni u razvoj njegove karijere, da je upravo on napisao i producirao ovu pesmu.

Najveće uzbuđenje u publici nastalo je kada je odlično raspoloženi Cee Lo, koji je sa bine nazdravljao tekilom, krenuo da peva hitove iz perioda kada je stvarao u okviru dua Gnarls Barkley. Gone daddy gone i Crazy izazvali su oduševljenje, a koncert je završem jednim novijim mega hitom, kojim je započeo svoju solo karijeru, Forget You.

Pogledajte kako kako je Novi Sad izgledao iz Cee Loove perspektive, kroz njegove fotke i tvitove sa društvene mreže Twitter.

“Ovo su moji ljudi”, napisao je Cee Lo na Twitteru.

“Hvala Novi Sade!” napisao je muzičar.

A ovako se opuštao sa svojim publicistom nekoliko sati pred koncert…

foto: EXIT, Bernard Bodo, Twitter / Redakcija Tracara.com

Loading...


6 komentara

6 Comments

 1. NikoNikoKaoJa

  29/06/2013 at 2:06 pm

  Extra!! Odlican provod..

 2. Lara

  29/06/2013 at 2:55 pm

  cool

 3. js

  29/06/2013 at 3:10 pm

  Spektakl!

 4. stefan

  29/06/2013 at 5:44 pm

  btw čovek se ne zove “CEE LOO”
  i pesma mu se zove “gone daddy gone”

 5. Tračara

  29/06/2013 at 6:16 pm

  @Stefane,

  U pravu si, naravno, slučajna greška. Slabo smo spavali sinoć… :)

  Pozdrav

 6. innovationwireless.com

  11/06/2015 at 1:44 am

  get the best atomic clock synchronization anywhere

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top