Prati nas

Ćerka Anne Nicole Smith: Devojčica od milion dolara!

Extra

Ćerka Anne Nicole Smith: Devojčica od milion dolara!

Kakva majka, takva ćerka (foto: WENN)

Kakva majka, takva ćerka (foto: WENN)

Dok većina njenih vršnjakinja svoje vreme provodi igrajući se sa Barbikama, osmogodišnja ćerka pokojne Playboy zečice Anne Nicole Smith zarađuje milione dolara baveći se – modelingom!

Naslednica čuvene Anne Nicole zove se Dannielynn Birkhead i oduvek je bila očarana fotografijama svoje majke.

“Dannelynn je odrasla proučavajući fotografije svoje mame”, izjavio je izvor blizak devojčici u intervjuu za magazin Star. “Zaljubljena je u lepotu Anne Nicole Smith i svom ocu često govori da želi da bude baš kao ona kada odraste.”

Sve ukazuje na to da će se snovi malene Dannielynn ostvariti! U 2012. godini dobila je ponudu za svoju prvu veliku kampanju modne kuće Guess (koja je inače i njenu majku svojevremeno “lansirala među zvezde”) a kreativni direktor ove kuće, Paul Marciano je za preslatku devojčicu imao samo reči hvale: “Dannielynn na snimanjima pokazuje istu vrcavu energiju koja je bila karakteristična za njenu majku”.

Iako se osmogodišnjakinji smeši uspešna karijera u svetu mode, njen otac Larry Birkhead tvrdi da neće dozvoliti da njegova mezimica prebrzo odraste.

“Ona pohađa državnu školu i ponaša se kao sva ostala deca njenog uzrasta. Želeo sam da od ranog detinjstva ona svakodnevno bude u kontaktu sa decom koja potiču iz različitih porodica, kultura i rasa. Puštam je da uživa u bezbrižnom detinjstvu”, objašnjava Larry.

Glamurozni photo-shootinzi nisu samo izvor profita već i način da malena Dannielynn na neki način oseti bliskost sa svojom pokojnom majkom, koja je preminula nakon prekomerne upotrebe lekova 2007. godine.

“Iako je mlada, jako je zainteresovana za umetnost, a  fantastična energija kojom zrači vidljiva je na svakoj njenoj fotografiji, baš kao što je bio slučaj sa fotografijama njene majke”, izjavio je anonimni izvor.

Dannielynn sa ocem, Larrijem Birkheadom (foto: WENN)

Dannielynn sa ocem, Larrijem Birkheadom (foto: WENN)

 


Loading...
2 komentara

2 Comments

  1. Zara

    07. 03. 2015. at 15:15

    Preslatka je SECAM se kad je bila beba kad su javili da je Anna pronadjena u hotelu u besvesnom stanju. I na neki nacin zao mi je male kad cuje na kakav nacin joj je mama dosla do para :-(

  2. Svichky

    07. 03. 2015. at 15:41

    mala stravicno lici na teniserku eugenie bouchard.

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top