Ćerka Davida Bowieja prvi put u javnosti posle očeve smrti

Objavljeno: 30.04. 22:53

Lexi rs

U šetnji sa majkom (foto: Elder Ordonez/INFphoto.com)

Alexandria Zahra Jones, ćerka pokojnog pevača Davida Bowieja i poznatog modela Iman, je primećena na ulicama Njujorka po prvi put posle očeve smrti u januaru.

Nakon njenog rođenja 2000. godine, pevač je odlučio da se više posveti porodici i da proredi nastupe. Nije hteo da napravi istu grešku kao sa starijim sinom, kojeg je zapostavio zbog karijere.

Alexandria je rođena i odrasla na Menhetnu. Uprkos slavnim roditeljima, devojčica je odrastala bez prevelikog medijskog uplitanja u život.

David i Lexi rs

David i Iman su se venčali sedam godina pre njenog rođenja, 1993. godine. Porodica takođe poseduje kuću dva sata udaljenu od Njujorka, gde su zajedno provodili letnje raspuste. Od rođenja ćerke, David je snimio samo četiri albuma. Njegov poslednji album Blackstar  je objavljen samo dva dana pre nego što je preminuo.

Pevač je svoju imovinu podelio između Iman i dece. Lexi će svoj deo moći dobiti tek kad napuni 25 godina.
ŠTA VI KAŽETE? Ostavite komentar


Komentari koji sadrže vređanje i širenje mržnju, kao i netoleranciju biće obrisani. Ukoliko želite sličicu pored komentara, registrujte se na sajtu www.gravatar.com

dara bubamara
Hot or not

HOT or NOT: Dara Bubamara inspirisana Minnie Mouse

Kada je reč o stajlingu Dare Bubamare modni kritičari idu od hvalospeva do najtežih pogrdnih komentara, ali ona, u svom stilu, ne haje mnogo za...