Prati nas

Ćerka pevačice Šer: Konačno sam muškarac!

Vesti

Ćerka pevačice Šer: Konačno sam muškarac!

Ćerka čuvene pevačice Šer i njenog bivšeg muža Sonija, Česiti Bono podvrgla se tretmanu promene pola i sada je, i mentalno i fizički posmatrano muškarac.

Česiti, sada Čez kaže da je zadovoljna odnosno zadovoljan što se desetogodišnji proces promene pola iz žensko u muško konačno okončao.

cez-cestiti

“Sad mi je dublji glas, telo mi se menja, imam više mišića, dolazi o do povećanja maljavositi i povećanja želje za seksom.”

O tome zašto se odlučio na ovaj ekstremni korak da svoj život i telo u potpunosti transformiše  Čez kaže:

Od kad znam za sebe osećao sam se kao muško. Nikad nije bilo ničeg ženstvenog vezano za mene. To koji ste pol odredi vaš mozak, a ne ono što posedujete između nogu. To sam otkrio ’90-ih godina, ali trebalo je puno vremena da se konačno odlučim na ovaj korak. Napunio sam 40 godina, i bilo je sad ili nikad…”

Čuvena pevačica i majka Čeza, Šer nije se oglasila o ovom pitanju, ali je ranije izrazila podršku svojoj ćerki da se podvrgne ovoj kompikovanoj telesnoj, ali i životnoj promeni…

foto: Dailymail.co.uk, Retna, Chris Barham53 komentara

53 Comments

 1. Ana

  03/11/2010 at 5:09 pm

  ocigledno ste jedni od onih kojima ej lepo u svojoj kozi …
  Ali postoje ljudi koji kako i tekst kaze kod kojih je doslo do velike greske i rođeni su takvi kavi su…

  e sad zamislite sebe u telu suprotnog pola i jos zelje da budete npr s deckima a niste ni devojka a ni gay ili obrnuto vezano az devojke…

  lako je osuđivati ali zahvalimo Bogu pa živimo u 2svojoj” koži

 2. Shakira

  03/11/2010 at 6:58 pm

  ako je njemu/njoj to ok zašto ne bi i meni bilo,ali još uvek podseća na ženu jer su cice ostale-.

 3. cicamaca024

  03/11/2010 at 7:13 pm

  Postoji i dokumentarac Be Like Other koji obrađuje temu da je u Iranu dozvoljena operacija promene pola, dok se homoseksualnost kažnjava smrću…..
  a jebanje sa rodjacima dopusteno i o tome postoji dokumentacija , extra …samo kad se homoseksualnot kaznjava , omg jbt zivimo kao u demokratiji a svako osudjuje to sto odstupa od njegovog pojma “normalno” btw svako sam za sebe odlucuje stace prihvatiti normalnim a sta ne nije na vama da sudite bilo kome ,bavite se sa vasim zivotima …nikad se nece promeniti mentalitet naroda u nasoj drzavi .zalosno ….

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top