Connect with us

Ćerke Lise Marie Presley pod zaštitom centra za socijalni rad zbog skandaloznih snimaka
Šokantno

Ćerke Lise Marie Presley pod zaštitom centra za socijalni rad zbog skandaloznih snimaka

(foto: WENN)

(foto: WENN)

Lisa Marie Presley prolazi kroz tešku brakorazvodnu parnicu poslednjih par meseci i izgleda da je bitka za starateljstvo upravo postala još komplikovanija.

Blizankinje Lise i njenog supruga Michaela Lockwooda stavljene su pod zaštitu centra za socijalni rad nakon što je ćerka Elvisa Presleyja otkrila uznemirujuće dečje fotografije i video snimke u Michaelovom računaru.

Kako prenosi DailyMail, Finley Harper Lockwood će ostati na kalifornijskom odeljenju za zaštitu dece do sledećeg ročišta, koje je zakazano za 17. mart.

Presley je u dokumentima koje je podnela sudu napisala da je bila ‘šokirana i zgrožena i osetila je mučninu u stomaku’ nakon što je pronašla ‘te kriminalne snimke’. Imajući u vidu da je muzičar već optužen za seksualno uznemiravanje i zapostavljanje u podnetim papirima, ali su optužbe  bile ‘na čekanju’, usled nemogućnosti dokazivanja, ovo otkriće će sigurno promeniti tok dešavanja.

Podsetimo, Michael je podneo zahtev u kom traži da mu Lisa isplaćuje alimentaciju u vrednosti od 40.000$ mesečno i 100.000$ za troškove pravnog tima, dok je Presleyjeva odgovorila da mu neće platiti ni centa, budući da je skoro celo njeno bogatstvo od 300 miliona dolara potrošeno, a povrh svega mora da snosi i troškove angažovanja dve dadilje koje će nadgledati bliznakinje tokom njihove posete ocu.

Par se venčao 2006. godine, a zahtev za razvod su podneli 10 godina kasnije. Rastanak nije bio lak ni za jednu stranu, pa se Michael još uvek bori sa srčanim problemima, dok je Lisa u avgustu posetila rehabilitacioni centar.

(foto: WENN)

(foto: WENN)

Loading...
1 komentar

1 komentar

  1. Stiv

    18/02/2017 at 3:09 pm

    kako neko spi*ka 300 miliona??

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top