Prati nas

Ćetković na Evroviziji 2014.

Evrovizija

Ćetković na Evroviziji 2014.

Sergej će sledeće godine predstavljati Crnu Goru na ‘Evroviziji’

 

U jeku evrovizijske groznice i izbora nacionalnih predstavnika, jedan pevač odbio je da ove godine brani boje svoje zastave na najvećem muzičkom takmičenju starog kontinenta.

“Nudili su mi da ove godine predstavljam Crnu Goru na Evrosongu, ali nisam neko ko će da se prihvati tako nečeg i u poslednji čas spremi pesmu za deset dana”, izjavio je Sergej Ćetković za dnevni list, dodajući da će, ako sve bude po planu, sledeće godine predstavljati svoju zemlju na ovom prestižnom takmičenju.

“Ako bog da, sledeće godine ćemo to na vreme uraditi. U tom slučaju neću praviti pesmu koja će se svideti Evropi, već ću biti ono što jesam. Produkcijski treba pratiti trend i biti na visini zadatka, ali se mora zadržati lični pečat”, objašnjava Sergej.

Redakcija Tracara.com


Loading...
4 komentara

4 Comments

 1. Dinko

  06. 02. 2013. at 17:12

  Toooo!

 2. CG

  06. 02. 2013. at 18:06

  Kad ga citirate makar stavite ijekavicu posto momak ne koristi ekavicu

 3. bb

  06. 02. 2013. at 20:34

  Pa jel ti kad citiras nekog iz Engleske citiras ga na Engleskom ili ne? Ne citirias ga nego na svom crnogorskom e pa tako i mi citiramo na nasoj ekavici xx

 4. Ana

  13. 04. 2013. at 12:30

  Bilo bi mi drago da on predstavlja Crnu Goru jer stvarno ima dobar glas i sa njim cemo sigurno pobjediti,ili makar osvojiti 2 ili 3 mjesto <33

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top