Connect with us

Četvrt veka stila – ‘Lady Di’ na novoj lokaciji
Događaj

Četvrt veka stila – ‘Lady Di’ na novoj lokaciji

Ljiljana Smajlović i Divna Konjikušić - Tomić (foto: PR)

Ljiljana Smajlović i Divna Konjikušić – Tomić (foto: PR)

Jedna od prvih privatnih radnji u Beogradu, Lady Di, koja se više od 25 godina bavi uvozom i prodajom ženske italijanske obuće i tašni, preseljena je i svečano otvorena u Ulici Kralja Petra broj 70.

Na otvaranju je održan koktel kojem su prisustvovali glavna urednica Politike Ljiljana Smajlović, glumica Nataša Tapušković, direktorka RTV Studio B Ivana Vučićević, glumac Miki Manojlović, upravnica Jugoslovenskog dramskog pozorišta Tamara Vučković Manojlović, narodna poslanica Branka Bošković, Olivera Labus, supruga ekonomiste Miroljuba Labusa i mnogobrojne ličnosti iz javnog života, biznisa, politike i kulture.

Lady Di se od 1989. godine bavi uvozom i prodajom kvalitetne ženske italijanske obuće i tašni brendova Luca Grossi, De Robert, Gabriele, Dyva, Carol J. i Laura di Maggio.

“Proizvođače i njihove kolekcije karakterišu višegodišnja iskustva, profesionalnost i kreativnost, dok su proizvodi u potpunosti izrađeni u Italiji, u radionicama u kojim veći deo proizvodnje čini tehnika ručne izrade proizvoda”, izjavila je vlasnica Divna Konjikušić- Tomić.

Tradicionalna metodologija izrade, kontrolisani izbor materijala, kao i istraživački duh i otvorenost ka novim idejama, doveli su ove brendove do novih i originalnih rešenja kojima oslikavaju istorijsko nasleđe Italije i prepoznatljiv italijanski stil u dizajnu kože i drugih materijala.

Posle gotovo četvrt veka postojanja, prodavnica je preseljena iz Resavske ulice u Ulicu Kralja Petra 70, čime je započeta nova era postojanja i kvalitetnih brendova.

Loading...
Ostavite komentar

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top