Prati nas

Charlize Theron: Kako sam preživela to što je moja majka ubila mog oca

Šokantno

Charlize Theron: Kako sam preživela to što je moja majka ubila mog oca

Njena životna priča nimalo nije laka.

Charlize Theron pre nekoliko godina govorila je o sigurno najtežem periodu u njenom životu: odrastanju sa ocem koji je alkoholičar.

Oskarovka je već ranije pričala da se njen otac borio sa alkoholom i da ga je njena majka ubila u samoodbrani.

“Tada sam se pravila da se to nije dogodilo, jer nisam želela da pričam sa ljudima o tome. Ljudima sam pričala da mi je otac poginuo u saobraćajnoj nesreći. Ko bi želeo da priča takvu priču,” otkrila je ona.

“Ljudi ne umeju da reaguju kada im kažeš da ti je otac alkoholičar kog ti je ubila majka. I nisam želela da me vide kao žrtvu,” dodala je.

Četrdesetejednogodišnja glumica otkrila je da je dane provodila u strahu od oca i njegove ličnosti. “Budila sam se, ne znajući kako će biti raspoložen tog dana. Nisam znala hoće li piti ili ne,” ispričala je, uz napomenu da joj je u dvadesetim godinama pomogla terapija, ali da njena majka nikad nije išla kod psihijatra.

“Imam neverovatnu majku, koja me inspiriše. Nikada nije išla kod terapeuta zbog svega što se dogodilo. Njena filozofija je da stvari treba prihvatiti onakvim kakve jesu – u ovom slučaju, grozne. To nije izbor, to je činjenica.”


Klikni da komentarišeš

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Iz kategorije Šokantno

To Top
Overlay