Connect with us

Cher imala srčani udar?

Vesti

Cher imala srčani udar?

Pevačica u lošem zdravstvenom stanju

 

66-ogodišnja američka diva Cher zbog porodičnih problema u lošem je zdravstvenom stanju, a američki mediji pišu da je doživela srčani udar.

Legendarna Cher vrlo brine zbog svog transrodnog sina Chaz Bona, koji je nedavno izgubio 23 kilograma, ali još uvek mora da mršavi, pošto je vrlo gojazan – što se odražava na njegovo zdravlje. Drugi sin pevačice, Elijah Blue, nakon godina trezvenosti, ponovo pije kao lud. U prošlosti se sem sa alkoholom borio i sa heroinom, zbog čega se njegova majka boji da će se sem alkohola vratiti i na heroin.

Prema pisanju The National Enquirer, koji će izaći 8. aprila, Cher je osetila jak bol u grudima i oduzimanje leve ruke, zbog čega novinari pomenutog magazina tvrde da je imala blaži srčani udar. Ipak, američki online tabloidi nisu jednoglasni kada je u pitanju zdravstveno stanje Cher: dok se jedni pozivaju na The National Enquirer pišući da je doživela srčani udar, drugi pišu da joj je samo pozlilo od stresa.

Šta je istina, saznaćemo uskoro…

F.Y./Tracara.com
Foto: Vanityfair.com

Loading...
Pročitaj ceo tekst
Oglas
6 Comments

6 komentara

 1. Tara

  01/04/2013 at 8:46 am

  Jadna zena, sta prozivljava. Ako, je ovo istina, brz oporavak. =)

 2. ikaccc

  01/04/2013 at 9:04 am

  To jesu simptomi srcanog udara. Znam iz iskustva. A njene sinove treba da je sramota.

 3. lolze

  01/04/2013 at 9:26 am

  Brz oporavak. :D

 4. bassman

  01/04/2013 at 10:41 am

  Aman ljudi, sta vam je?! To nije tacno, jedan list s kategorije kakav je enquirer plasira izmisljotine, a nasi renomiraniji listovi nasedaju, ovo je notorna izmisljotina…. Daj Boze da bude ovako medijski pokrivena kad lansira novi album…

 5. Ganev

  01/04/2013 at 11:02 am

  Cher ♥

 6. cherboy

  01/04/2013 at 3:46 pm

  Mislim da je u pitanju dezinformacija…moguce da se nesto desava, ali sumnjam da je istina za srcani udar pogotovo kada o tome pise national enquirer…opet moze biti da se lagano priprema medijska kampanja za singl koji konacno izlazi u junu i album u septembru…vidjecemo

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ne propustite

To Top
error: Hvala što nas čitate! © 2017 Tračara