Prati nas

Cheryl Cole predstavila novi singl

Muzika

Cheryl Cole predstavila novi singl

Drugi singl albuma 'Only Human' je izašao! (foto: Facebook)

Drugi singl albuma ‘Only Human’ je izašao! (foto: Facebook)

Cheryl, sudija Britanskog X Factora je predstavila drugi singl svog četvrtog studjskog albuma Only Human.

U pitanju je pesma I Don’t Care, koja je radijsku premijeru imala danas. Pesmu su napisali hitmejkeri poput Bonnie McKee koja je pisala mnoge pesme za zvezde poput Christine Aguilere, Britney Spears Katy Perry, britanski pevač John Newman, Jocke Ahlund i Cheryl lično.

Sad sam odrasla žena, u tim godinama sam kada me mnoge stvari jednostavno ne potresaju toliko kao nekad. I dalje brinem o dosta toga, ali sam otkrila šta je zaista bitno, a šta nije.”  rekla je Cheryl.

Spot za ovu pesmu pevačica je snimala u Španiji, a premijera se očekuje uskoro. Cenzurisanu i necenzurisanu verziju poslušajte ispod.

J.Ž./Tračara


Loading...
5 komentara

5 Comments

 1. Stripped

  01. 10. 2014. at 19:39

  Njena muzika je sekundarna u njenoj karijeri. S obzirom da je pevacica, cudno je reci, ali je tako. Nju je najvise proslavio X Factor a i tabloidi zbog braka i razvoda od Eslija Kola… Prelepa je i harizmaticna, zato je i popularna. Jedva i da ima hit.

 2. hfgh

  01. 10. 2014. at 20:41

  @Stripped izvini ali ona ima 4 broja #1 u Britaniji , ako i ovaj singl bude broj 1 , ona ce biti jedina Britanska pevacica u istoriji koja ima 5 #1 … Tako da :) Ako nema kod nas hit , ne znaci da nema u njenoj drzavi

 3. Troll - bič Božiji

  01. 10. 2014. at 21:21

  OK je Cheryl; postepeno gradi karijeru i ne namece se nesto medijima. Nije sad neki vokal koji obara s nogu, ali ima skroz pristojne i pevljive pesme.

 4. Zenska

  02. 10. 2014. at 00:25

  Prelepa zena. Cesto je porede sa Nicole S, ali meni je Cheryl neuporedivo lepsa, Nicole mi je vise bila nametnuta od strane medija nego sto stvarno ima neke kvalitete (igra dobro, to jedino).

 5. Tora

  02. 10. 2014. at 02:07

  @Stripped, u potpunosti se slažem s tobom.
  @hfgh, da, Cheryl možda ima četiri hita #1 u Britaniji, ali to nije znak da je njena muzika kvalitetna. Naprotiv, nije. To se vidi po tome što od albuma do albuma menja stilove u zavisnosti od toga šta je u tom trenutku komercijalno.

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top