Prati nas

Cheryl Cole prestala da krije trudnički stomak

Foto

Cheryl Cole prestala da krije trudnički stomak

(foto: Mega Agency)

(foto: Mega Agency)

Iako se mesecima unazad spekulisalo o tome da li pevačica Cheryl Cole i njen dečko Liam Payne očekuju dete, zvanična potvrda nikako nije stizala od ovog para, koji se upoznao još kada je (danas 23-godišnji) pevač došao na audiciju za britanski X Factor kao 16-godišnjak, dok je nekadašnja članica grupe Girls Aloud sedela u žiriju spomenutog takmičenja.

Cheryl je u poslednje vreme jako retko napuštala svoj stan, a kada bi je paparaci dočekali na ulici nisu mogli da dobiju ekskluzivne fotografije, budući da je telo krila širokom odećom i kaputima. Međutim, sakrivanju je sinoć došao kraj, kada je ovaj par krenuo na jedan koncert u Londonu, držeći se ruku pod ruku, dok je 33-godišnja zvezda, ne skidajući osmeh sa lica, ponosno otkrila trudnički stomak u uskoj haljini.

Fanovi jedne od najuspešnijih britanskih grupa One Direction su sa oduševljenjem pozdravili ovu vest, jer je, kako to oni vole da kažu, vreme za još jednu 1D bebu, nakon što je i drugi član ovog sastava Louis Tomlinson postao otac ranije ove godine.


Loading...
Klikni da komentarišeš

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top