Prati nas

Chris Brown: Neću da mi dete odrasta kao mala North West!

Foto

Chris Brown: Neću da mi dete odrasta kao mala North West!

Haos u klubu  ( foto: CNN )

Ponosni otac! ( foto: CNN )

Popularni pevač Chris Brown je dao ponudu majci svog deteta, za koju se, kako kaže, nada da neće moći da odbije.

Dvadesetpetogodišnja zvezda je zamolio Niu Guzman da se preseli u Holivud, kako bi mogao više vremena da provodi sa svojom devetomesečnom kćerkom Royalty. Chris je voljan da pomogne oko odgajanja devojčice zajedno sa Niom i učiniće sve od sebe da ubedi manekenku da bude što bliže njemu, prenosi TMZ.

“Zamolio je Niu da se preseli u Los Anđeles i obećao da će snositi sve troškove stanovanja”, izjavio je blizak izvor. “On nije u ljubavnoj vezi sa Niom, ali nam je rečeno da želi smisleni odnos sa svojom kćerkom Royalty.”

Ranije je već potvrđeno da Chris izdržava Niu i svoju kćerku i daje više nego dovoljno, ali je nedavno zapretio da će obustaviti plaćanja ukoliko posumnja da priče koju cure u javnost o njemu su njeno maslo, budući da se konstantno spekuliše da se njih dvoje bori kome će pripasti mala Royalty.

Prema Chrisovim rečima, ako se ona bude preselila, on će i dalje davati istu svotu novca, kao i dosad, obećavajući im bolje uslove za život.

Manekenka se još uvek nije oglasila po ovom pitanju, ali je poznato da je voljna da zajedno podižu njihovo dete.

Pevač je imao svoj nastup sinoć u Hjustonu, gde je po prvi put uslikana njegova kćerka, u rukama asistenta pevača koji, nakon što je pokupio ispred obližnjeg hotel, odneo u Chrisov autobus za ture.

Jedva čeka da podiže svoju kćerku! (foto: Splash)

Jedva čeka da podiže svoju kćerku! (foto: Splash)

“Uz sve poštovanje Kim i Kanye, Chris misli da su oboje veoma talentovani i uspešni ljudi u poslu kojim se bave. Ali kao roditelji… On ne bi poželeo da radi ni pola stvari koje oni rade”, izjavio je izvor blizak pevaču za Hollywoodlife.com, koji prenosi Chrisove reči da neće postupati sa svojom kćerkom kao druge poznate ličnosti.

Pitamo se kako će Kim i Kanye reagovati kada budu čuli ove izjave.1 komentar

1 komentar

  1. M

    27/03/2015 at 12:55 am

    Pametnoo!

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top