Connect with us

Chris Brown: Zašto me je Rihanna razočarala?
Extra

Chris Brown: Zašto me je Rihanna razočarala?

"Bili smo najlepši, dok smo se voleli, sad svako svoje lice krije!" (foto: Instagram)

“Bili smo najlepši, dok smo se voleli, sad svako svoje lice krije!” (foto: Instagram)

Mada je prošlo 5 godina otkad je pretukao svoju tadašnju devojku Rihannu, pevač Chris Brown i dalje nosi žig nasilnika, a u najnovijem intervjuu govori otvoreno o kobnoj noći koja mu je promenila život, ali i mnogim drugim stvarima.

“Naravno da se kajem zbog onoga što sam učinio, ali Rihanna i ja smo izmirili naše račune i sada je sve okej između nas. Ne znam zašto se to još uvek tiče bilo koga drugog”, izjavio je Chris, a očigledno se i RiRi slaže s obzirom na naziv duetske pesme sa njenog poslednjeg albuma Nobody’s business.

“To je greška koju više nikad ne bih ponovio, ali tada sam imao 17-18 godina, a danas imam 25 i potpuno sam drugi čovek. Ali, ipak, i dalje imam obavezan društveno-korisni rad i posećujem sudiju na svakih mesec i po dana”, otkrio je Brown, a potom nastavio svoju ispovest.

chris-riri

“Svi mi imamo demone iz prošlosti koji nas proganjaju, ali kada si zvezda kao ja od toga ne možeš da pobegneš jer svi imaju svoje mišljenje o tome.”

Pevač je dodao i da ne želi javno da se opravdava kako bi ganuo ljude, ali uvek je spreman da svoje emocije pretoči u sjajne pesme, a svi oni koji ga vole mogu poslušati njegove ispovesti u vidu stihova na novom albumu X.

Dalje u intervjuu Chris je priznao i da je obnovio vezu sa Rihannom kako bi joj dokazao da može da bude čovek kakvog je ona želela, kao i da ga je veoma dirnula njena briga koju je izrazila za njegovo stanje u prvom intervjuu datom nakon njene medijske ilegale.

Pročitajte još i:  Zbog Rihanne ceh od 16 miliona dolara!

rih-chris

Podsetimo, tada je RiRi rekla Oprah Winfrey da na sve strane sluša o tome kako treba da mrzi svog bivšeg dečka monstruma, ali da je sve što ona oseća samo briga za čoveka kog voli i kog nije mogla da prepozna te stravične večeri.

Ipak, Rihanna ga je razočarala nakon veze sa Drakeom i Brown ne sumnja da je sa njim bila samo kako bi mu se osvetila.

“Ipak smo bili mladi i grešili smo. Pretpostavljam da ćemo drugačije gledati na sve ovo kada budemo stariji i zreliji”, zaključio je Brown.

N.M./Tracara.com

Loading...
5 Comments

5 komentara

 1. ja

  02/11/2014 at 4:01 pm

  Cekkk on je tad imao 17-18 godina??? Ahhahaahaha

 2. Nicki Minaj's Biggest Barb

  02/11/2014 at 4:23 pm

  Nisam opsjednuta ni Chrisom ni Rihannom,volim njihove hitove i baš su mi podjednako drage njihove pjesme ali u ovoj priči vezanoj za njihovu vezu sam 100 posto na Rihanninoj strani. On je pretukao,glupo mi je od nje što mu se ona vratila ali tu je on kriv i u mojim očima je kao čovjek veoma pao od tad. Sad mi je ovo preglupo u ovom tekstu kao-Ja sam nju pretukao ali me ona razočarala kad je našla drugog i s njim bila u vezi. Ma daj…

 3. RIHANNA IS MY HERO !!!

  02/11/2014 at 5:56 pm

  Bas mi je zao Rihanne,vidi se da ga je stvarno volela (mozda ga voli i sada).Prezivela je puno toga zbog njega.I iskreno se nadam da ce zaboraviti to vece :)

 4. Tina

  02/11/2014 at 8:10 pm

  Meni je on uzas,decko je u totalnom rasulu.

 5. Sofi :)

  03/11/2014 at 10:25 am

  Kad te velika ljubav za*ebe u mladosti tesko da se ikada oporavis. Napravis milion gresaka, jedva skrpis kraj sa krajem i nikad ne budes onaj covek kakav si bio… Pisem iz iskustva.

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top