Prati nas

Chrissy Metz progovorila o teškom putu koji je prošla usled finansijske krize

Život

Chrissy Metz progovorila o teškom putu koji je prošla usled finansijske krize

Chrissy Metz (foto: Instagram/chrissymetz)

Chrissy Metz (foto: Instagram/chrissymetz)

Zvezda serije This is us, Chrissy Metz, sada se može pohvaliti velikim uspehom koji joj je doneo i veliku zaradu, ali njen put nimalo nije bio lak. Ona je prošla je kroz velike finansijske krize i otkrila šta je sve morala da prevaziđe boreći se usput i na koji način je uspela da prevaziđe sve poteškoće.

Ona je za martovsko izdanje magazina Glamour, priznala da je raspolagala sa samo 81 centom na bankovnom računu kada je dobila ulogu učešća u seriji. Godinama nakon što je imala ulogu u TV šouu American Horror Story: Freak Show, njena karijera se gasila, nije imala posao i ništa nije zarađivala.

Chrissy je priznala da su joj najviše pomagali prijatelji u tim trenucima: “Preselila sam se kod prijatelja, koji mi je rekao: ‘Ostani kod mene dok ne skupiš novac za kiriju. Nemoj da odustaneš’. Ljudi koji su me podržavali govorili su mi: ‘Ako nemaš novca za hranu, kuvaćemo za tebe. Ako nemaš za časove glume, zajedno ćemo vežbati i učiti tekstove'”. 

Konačno je 2015. godine izabrana za ulogu Kate u seriji i za ovaj magazin navodi: “Tada sam imala samo 81 cent kod sebe. Mogla bih sada da zaplačem kad se setim tog perioda”, iskrena je Chrissy. Ova emisija postala je jedna od najgledanijih, dobila nekoliko nominacija za Zlatni globus, a Metzova je nominovana i za najbolju ulogu u seriji. Iako nije postala vlasnica statue, rekla je da je srećna što je pomogla mnogim ženima koje se bore sa viškom kilograma. “Mnoge žene – u srednjim godinama, starije dame, tinejdžerke, rekle su mi: ‘Tvoja uloga i ovaj šou su mi promenili život'”, tvrdi glumica.

A photo posted by Chrissy Metz (@chrissymetz) on

Ona sada priznaje da je vredelo to što nije odustajala i dodaje: “Ponekad se opet zaplačem. Nešto se dešava kada postaneš zahvalan – nastavljaš da primaš još blagoslova. Zato ću uvek biti zahvalna”, rekla je ona i tako motivisala mnoge svojom životnom pričom.

Serija ponovo počinje sa prikazivanjem na NBC-ju, u utorak, 7. februara u 21h.Klikni da komentarišeš

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top