Prati nas

Ciara u toplesu otpevala najiskreniju pesmu u karijeri

Muzika

Ciara u toplesu otpevala najiskreniju pesmu u karijeri

I hate that I'm singing this song (foto: PrintScreen)

I hate that I’m singing this song (foto: PrintScreen)

Ciara se vratila na muzičku scenu šestim studijskim albumom koji najavljuje prvim singlom I bet.

Nije teško zaključiti kome je posvećena ova pesma u kojoj tamnoputa pevačica poručuje svom bivšem partneru da je želi sada samo zato što ne može da je ima, kao i da mu nije bila dovoljno dobra dok je on njoj bio sve.

Ciara i njen bivši verenik, reper Future, sa kojim čak ima i sina nazvanog po njemu, su raskinuli zaruke u avgustu prošle godine zato što ju je on varao dok je bila na turneji.

“Pesma I bet je inspirisana privatnim životom, ali to je tema sa kojom svako može da se poveže”, objasnila je pevačica razlog zbog kog je izbor za prvi singl sa albuma Jackie pao na ovu pesmu.

Inače, album je nazvan po njenoj majci jer, po sopstvenom priznanju, otkad je i sama rodila dete na svet gleda potpuno drugim očima.

Pogledajte predivni spot nežnih boja u kom je Ciara na sebe preuzela ulogu balerine, dok pesmu završava prilično emotivnim, bolnim i iznad svega hrabrim i iskrenim stihovima: “Mrzim to što ti pevam ovakvu pesmu i ubija me to što moram da nađem nekog drugog, a ti si bio sve što sam ikada želela…”


Loading...
Klikni da komentarišeš

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top