Connect with us

Čola i Brega snimaju spot za duetsku pesmu!
Vesti

Čola i Brega snimaju spot za duetsku pesmu!

Kao što znate, poslednjih nekoliko meseci priča se o novom albumu pop zvezde Zdravka Čolića. A kako se sam album privodi kraju, otkriveno je da je popularni pevač po prvi put u svojoj karijeri snimio duet i to sa svojim dugogodišnjim prijateljem i saradnikom Goranom Bregovićem.

Producenti i aranžeri Voja Aralica i Nikša Bratoš potrudili su se da novi album “Kad pogledaš me preko ramena” bude urađen prema najvišim standardima novije svetske muzičke produkcije. Ovoga puta Čolić je dokazao da je sazrelio i kao pevač i kao kompozitor, pa se tako na novom albumu javlja kao autor čak 11 pesama.

Inače, ovih dana u Sarajevu Čola i Brega snimaju spot za numeru koja će premijerno biti prikazana na televizijama. U pesmi, stari sarajevski drugari lutaju po mestima gde su se nekad ludo zabavljali i pevaju “Manijače, manijače, cipele mi gore”

Od autora i saradnika koji će se pojaviti na novom Čolinom albumi tu su i Marina Tucaković, Momčilo Bajagić Bajaga, Bora Đorđević, Nikola Čuturilo, Aleksandra Milutinović…

izvor: blic.rs

Loading...
2 Comments

2 komentara

 1. lela

  02/03/2010 at 12:14 pm

  legendo jedva cekam cd!!!
  e moja tracaro svi pljuju po jk, a kad objavis nesto o zdravku niko ni jedan jedini komentar….. sramota!

 2. rihanna

  26/03/2010 at 9:05 pm

  SLAZEM SE ….. KAKVA JE BRE ONA “ZVEZDA”!?
  ZDRAVKO LEGENDO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top