Prati nas

Courteney Cox zvanično slobodna

Extra

Courteney Cox zvanično slobodna

Courteney i David su sada samo prijatelji

Glumci Courteney Cox(48) i David Arquette(41) najzad su okončali brakorazvodnu parnicu. Nakon dve i po godine, od trenutka kada su objavili da se razilaze, njih dvoje su i zvanično razvedeni.

Glumica, poznata po jednoj od najboljih serija svih vremena Friendsi njen kolega u braku su bili 12 godina, a upoznali su se 1996. godine na snimanju filma Scream i zatim se venčali posle 3 godine. Imaju osmogodišnju ćerku Coco. U oktobru 2011. dali su saopštenje za javnost da se razilaze, kada je Courteney rekla da je došlo do diskunkcionalnosti u njihovom odnosu i da je to samo trenutno. Ispostavilo se da se stvari nisu odvijale planiranim tokom.

Glumica je nedavno izjavila: ”David je moj najbolji prijatelj na svetu. Volim ga. Cenim ga sad više nego što sam ikada pre. Teško je, svakako ne preporučujem razvod nikome, ali on mi je najbolji prijatelj. Rasli smo i menjali se zajedno. Razvod nas je na neki način zbližio.”.

Inače, pre dva dana glumica je viđena kako izlazi iz restorana sa kolegom iz serije Cougar Town. Dan Byrd u ovom sitkomu igra njenog sina. Dvadesetsedmogodišnji Dan je uslikan, tom prilikom, sa ogromnim osmehom na licu, što naravno ne mora da znači da su dvoje kolega u romantičnoj vezi. Mada, s obzirom da se radi o Holivudu, sve je moguće…

D. J. / Tracara.com

 

 


Loading...
2 komentara

2 Comments

  1. Sarah

    30. 05. 2013. at 22:03

    ja glupe izjave

  2. Pingback: Courteney Cox u vezi sa kolegom iz serije - Web-novine.com | Web-novine.com

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top