Prati nas

Crnogorska pevačica u tri godine ostala bez muža, sina a onda obolela

Život

Crnogorska pevačica u tri godine ostala bez muža, sina a onda obolela

Crnogorska pevačica Andrijana Božović doživela je veliku porodičnu tragediju kada je ostala bez muža i sina. Ovaj gubitak ostavio je trag na njenoj duši, ali Andrijana je skupila snagu da nastavi sa svojim životom.

Hrabra pevačica je skupila hrabost nakon čega je dala intervju za crnogorske medije. Želela je da da savet ljudima koji su se našli u bolnoj situaciji.

“Ono što sam doživela u tri godine neko neće ni za život celi i ne daj bože nikome to. Na neke stvari jednostavno ne možete da utičete, prosto se dese. Tada imate dve mogućnosti: ili da se zatvorite u četiri zida i kukate nad svojom sudbinom ili da prihvatite sve što vam se dešava i nekako krenete dalje,” rekla je pevačica pre tri godine, a prenosi Republika. Ona je otkrila kako je uspela da prebrodi težak period.

“Nije lako, ni najmanje, ali sam shvatila da što pre prihvatim realnost biće mi lakše. Izgubiti blisku osobu je udarac, ali izgubiti dete je nešto što nema ni adekvatnu reč. Imala sam drugog sina kojem sam trebala pribrana i nasmejana. Jednostavno sam odlučila da drugačije ne može i to je to. Nije da te nesrećne tri-četiri godine nisu ostavile traga na meni dobila sam reumatoidni artritis,” ispričala je i dodala:


“Svakodnevni bolovi u šakama čine da budete nervozni, iscrpljeni, da pesimistički gledate na sve. Ali, ni tome nisam dozvolila da me slomi. Moje misli su se promenile, moj stav prema životu takođe. I kako se to menjalo i moje stanje se menjalo i to nabolje. Ubeđena sam da je moć u nama i mnogo toga možemo da prebrodimo samo ako verujemo, ako imamo čvrstu želju i volju da zaista budemo dobro,”  kazala je Andrijana.


Klikni da komentarišeš

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Iz kategorije Život

To Top