Prati nas

Cuca: Kada nemam šta da odgovorim, uzmem čašu i razbijem ti facu

Cuca: Kada nemam šta da odgovorim, uzmem čašu i razbijem ti facu

Cuca nasilnica (foto: printscreen)

Cuca nasilnica (foto: printscreen)

Još jedno u nizu bizarnih priznanja koja takmičari svakodnevno iznose u Parovima dolazi od  Ivone Negovanovć Cuce. 

Naime, ona je u razgovoru sa Atinom Ferrari otkrila da je u jednoj kafanskoj tuči devojku udarila čašom u glavu žbog čega je nesrećna devojka izgubila oko i sada ima stakleno.

Takmičari rejalitija zaboravljaju da je i smisao ove emisije da non stop budu pod budnim okom stotinak kamera, pa neretko iznose svoje tajne jedni drugima. Cuca je pričajući sa Atinom izjavila da ne zna da se svađa već da odmah kreće sa fizičkim obračunavanjem i da je u žaru borbe spremna nekog i da ubije.

Tako je i objasnila da joj je jednom prilikom u diskoteci prišla nepoznata devojka i pljunula je na šta je ova uzela času za viski i razbila devojci o glavu i da devojka zbog toga danas ima stakleno oko.7 komentara

7 Comments

 1. Mitchy

  21/03/2015 at 1:04 pm

  I onda se njena majka buni sto je Ivan Ivanovic ismejava?! O.o Devojka je dno dna!Bolje da se skloni na neko vreme, jer ce ovoga puta stvarno neko da je lincuje! Sramota!

 2. Anonymous

  21/03/2015 at 2:23 pm

  A tako je mirna i nevina sa svojom masnom kosom

 3. milica

  21/03/2015 at 2:48 pm

  HAHAHAHAHAHAHAHAHAAAAA KUKUUUU

 4. Lungo mare

  21/03/2015 at 3:13 pm

  Produkcija Parova je jednako problematična.Tamo nema normalni pojava,tamo nema niti legendi, tamo u toj LUDOJ KUĆI su svi pomalo problematični jednako ova psihotična budala koja je u stanju i ubiti čovjeka ako joj ne sjedne kako treba.Koliko vidimo ti likovi nisu prošli psihološka testiranja.Bačena su onako samo da mentalno mastrubiraju društvo i zato se nemojte čuditi ako poleti koji nož ili čaša,sve je moguće.Oni su složili likove za koje niko i nikad nije čuo za bagatelu za trenutak slave….misle jadnici da će imati ozbiljniju karijeru od dosadašnje….da imati će ku*ac….nema dalje i nemože.Pogledam ja to ali od 10-15 minuta je nemoguće više,to ja takva debilana neopisiva bez programa i koncepcije.Normalan čovjek se upita …a šta oni tamo rade i šta trebaju pokazati.
  Dakle problem je produkcija jednako odabir debilasti učesnika….svi….svi redom su debili i paraziti na čelu sa gerijatrijom Lepom—Borom –Hasanom i Tomom.Najsmješnije kad takvi stari prdonje pričaju u rijalitiju o svojim karijerama a nemaju kinte u đžepu….ili su prokockali ili ih više niko neće.Naravno došli su drugi i mlađi a karijere u rijalitiju ne vrede ku*cu u rijalitiju se traži da se nešto pokaže,pamet ,duhovitost i kreativnost a to ovi OTPISANI neznaju.Dovoljno je slušati kad gledalac govori za Lepu da je jegenda…da…da…daaa Lepa je legenda ali tamo je parazit koji jede i spava jednako ovi drugi i samo budala će glasati za njih…ček,kome treba Hasan Dudić,Lepa Lukić,Toma Pampers ili Bora Drljača.NIKOME… njih tamo netreba biti a koliko vidim mahom svi isključujući Jelenu Golubović i Macu Diskreciju—oni jedini tamo imaju glasače.Da pojasnim,svi su ovi starci kao legende a preživljavaju i dobijaju honorare na konto glasača Golubovićke i Diskrecije.Previše analiziram i se*em ali treba znati da je ovo skup budaletina i otpisani legendi sa produkcijom na čelu.Čekajte samo trenutak da neko nekoga prebije,ubije ili da neko umre.
  Sve će se desiti ali pozitivan ishod i kraj neće sigurno.

 5. Irena

  21/03/2015 at 8:01 pm

  Klošarka

 6. Mikica

  22/03/2015 at 11:27 am

  Bas me interesuje kako je uspela da casom iskopa devojci oko?

 7. Abcdef

  22/03/2015 at 12:39 pm

  boze me sacuvaj ova cuca je pravi psihopata, cak je sprmna nekog da ubije?! Wtf kakva je to izjava

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top