Prati nas

Da li će se Charlie Sheen pojaviti u poslednjoj epizodi ‘Dva i po muškarca’?

Serije

Da li će se Charlie Sheen pojaviti u poslednjoj epizodi ‘Dva i po muškarca’?

Da li biste voleli da vidite Charlie Sheena sa njima? (foto: MICHAEL YARISH/WARNER BROS. ENTERTAINMENT)

Da li biste voleli da vidite Charlie Sheena sa njima? (foto: MICHAEL YARISH/WARNER BROS. ENTERTAINMENT)

Za dve nedelje će biti prikazana poslednja epizoda Dva i po muškarca, a pitanje koje svi neprestano postavljaju je da li će se u njoj pojaviti Charlie Sheen. 

Bez obzira što on više nije deo ove serije već nekoliko sezona mnogima je on i dalje prva asocijacija kada se spomenu Dva i po muškarca. 

Već mesecima se raspravlja o tome da li će se pojaviti u poslednjoj epizodi čije je premijerno prikazivanje zakazano za 19. februar, a najnovije vesti glase da je u pitanju zapravo spoj dve epizode koje nose nazive Naravno da je mrtav 1 i 2. 

Nema sumnje da se ovo odnosi na Sheena, a reči producenta Chuck Lorrea samo su podgrejale ove glasine: “Serija je postala potpuno drugačija sa odlaskom Sheena i dolaskom Ashtona Kutchera. Najveći zadatak koji smo sebi postavili za poslednju epizodu je kako da odamo počast oba perioda u toku dugog emitovanja serije. Još jedan zadatak koji imamo je kako da privučemo publiku da pogleda poslednju epizodu, a da im pre toga ne kažemo o čemu se radi.”

Pa, ako umemo da čitamo između redova izgleda da će se Charlie pojaviti u poslednjoj epizodi. Ili ne? Hmmm… Ostaje nam samo da čekamo.


Loading...
6 komentara

6 Comments

 1. dsdgsdfgbd

  06/02/2015 at 9:16 pm

  nije to to bez carlija, one je najveca faca, pa dzejk , pa berta , pa keva

 2. sandra

  07/02/2015 at 12:24 am

  Volim Astona Kucera,ali ovo nije ista serija bez Carlija..Na stranu sve nesuglasice,fer i korektno bi bilo da se pojavi u poslednjoj epizodi,kao lik koji je definitivno obelezio ovu odlicnu seriju

 3. NIJE BITNO

  07/02/2015 at 2:02 pm

  Cim je Aston poceo da glumi ja sam seriju prestala da gledam, a gledala sam svaku epizodu do tad. Nije to isto bez njega.

 4. ,,,

  07/02/2015 at 4:23 pm

  nikad mi se nije svidela ova serija………….

 5. kristijana

  07/02/2015 at 4:27 pm

  Oni debili sa b92 repriziraju ovu seriju po 200 put a opet nece dati nove sezone. Brate ja ne razumem engleski tako da nisam mogla ni da pogledam sezone sa Ashtonom preko neta .U svakom slucaju uvek je publici draza prva postavka glumca jer se tako naviknu posebno ako je rec o serijama koje se dugo snimaju

 6. KraljicaBoki

  08/02/2015 at 7:41 pm

  Juu nadam se da ce on biti u poslednjoj epizodi,jer priznajmo,ovaj novi nije mu ni do kolena…Daj Bože!!!

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top