Prati nas

Da li je lažirano usvajanje Angelininog sina Maddoxa?

Šokantno

Da li je lažirano usvajanje Angelininog sina Maddoxa?

Maddox sa roditeljima Angelinom Jolie i Brad Pittom (foto: Wenn)

Maddox sa roditeljima Angelinom Jolie i Brad Pittom (foto: Wenn)

Angelina Jolie našla se usred skandala oko lažne dokumentacije koja je priložena kod usvajanja njenog najstarijeg sina Maddoxa.

Lokalni humantirani radnik Mounh Sarath priznao je da se u dokumantima za usvajanje lažno potpisao kao dečakov otac, iako ne postoje dokazi da je glumica znala za ovu prevaru.

Jolieva je Maddoxa usvojila u Kambodži 2003. godine, a Sarath sada za The Sun tvrdi da se lažno predstavio kao otac i upisao svoju adresu kako bi ubrzao proces usvajanja. “U sudskim dokumentima, Maddox je još uvek moj sin. Angelina to nikada nije ispravila”, navodi 51-godišnji Mounah.

Glumica sa sinom 2007. godine (foto: Wenn)

Glumica sa sinom 2007. godine (foto: Wenn)

Dečakovo usvajanje uredila je agentica Lauryn Galindo koja je kasnije osuđena na zatvorsku kaznu zbog falsifikovanja imena, datuma i mesta rođenja kambodžanske dece koju su usvojile američke porodice. U vreme Maddoxovog usvajanja, Sjedinjene Američke Države pooštrile su kontrolu usvajanja dece iz Kambodže zbog straha od trgovine decom.

I sama Angelina je u ranijim intervjuima govorila o usvajanju najstarijeg sina, istakavši da se lično uverila da dečak nema živu majku u Kambodži jer ‘nikada ne bi mogla da uzme dete jednoj majci’. “Mogu samo da zamislim kako je to užasna stvar”, istakla je Jolijeva u intervjuu.


Loading...
Klikni da komentarišeš

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top