Prati nas

Da li je ovo najgori autfit na crvenom tepihu MTV Movie nagrada?

Moda

Da li je ovo najgori autfit na crvenom tepihu MTV Movie nagrada?

#chrissymetz #mtvmovieawards #redcarpet

A post shared by pratimpoznate (@pratimpoznate) on

Na sinoć održanoj dodeli MTV Movie and TV nagrada, modni kritičari su imali pune ruke posla, ali ne kako bi se divili toaletama koje su odabrali poznati i slavni, nego kako bi na što oštriji način izrazili svoje negodovanje zbog nečega što bi (da su upoznati sa time) nazvali bugarskom maturom.

Osim što su se zaista bitna imena iz sveta šoubiznisa mogla nabrojati na prste jedne ruke, ostatak ekipe koji je defilovao crvenim tepihom nije bio ništa inspirativniji za poglede i komentarisanje.

Ipak, Chrissy Metz je, bez premca, ponela titulu najgore obučene osobe na ovoj dodeli, a kako jedan kritičar tvrdi i na bilo kom crvenom tepihu ikada. “Ne radi se tu o njenoj kilaži. Nemam ništa protiv ljudi koji imaju višak kilograma, osim ukoliko to ugrožava njihovo zdravlje. Ali postoji tako mnogo načina da se punija žena obuče i izgleda maestralno. Lateks, sam po sebi, a naročito crveni, jedino dobro izgleda na striptizetama ili modnim ikonama koje igraju na kartu seksepila i sadomazohizma u okviru određenih nastupa. Oprosti, Chrissy, ali ti ne spadaš u ove kategorije i ovo zaista nismo želeli da vidimo…”

Da li je ovaj komentar bio preoštar ili sasvim na mestu?


Loading...
Klikni da komentarišeš

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top