Prati nas

Da li Prijovićka ima poseban tretman u ‘Grandu’ zbog Brene? Pevačica iskreno odgovara

Vesti

Da li Prijovićka ima poseban tretman u ‘Grandu’ zbog Brene? Pevačica iskreno odgovara

Pevačica Aleksandra Prijović je skoro dve godine u vezi sa Filipom Živojinovićem, zbog čega se često spekuliše o njenom odnosu sa Lepom Brenom. Mnogi smatraju da zbog Filipa mlada pevačica ima određene povlastice u Grandu, a Prijovićka se konačno oglasila tim povodom, otkrivši i u kakvom je odnosu sa Brenom.

“Brena i ja smo u jako korektnim odnosima. Bez obzira na to što sam u vezi sa Filipom, to ne može da naškodi našem odnosu, a pogotovo da zbog toga imam neke pogodnosti u Grandu. Kao svi ostali pevači, identičan tretman imam i ja. Znam da mnogi misle kako mi neko nešto sređuje preko veze, ali o tome nema ni govora. Zaista mislim da sam svojim trudom i time kako pevam sebe postavila na to mesto na kojem sam”, izjavila je pevačica, pa je dodala i:


“Kada sam kod Brene i Bobe u kući, mi komuniciramo sasvim normalno, mogu da kažem da imamo savršen odnos i da tu mesta za svađom i raspravom nema. Svi smo zreli i normalni ljudi, tako da nemamo nekih posebnih nesuglasica, već ako i dođe do nekih problema, mi ih rešavamo razgovorom. Do sada ih nije bilo i nadam se da će odnos naš biti kao i do sada”, rekla je Aleksandra za Alo.

Klikni da komentarišeš

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Iz kategorije Vesti

To Top