Prati nas

Da li sada Rita Ora izgleda kao Mia Grey u 50 nijansi sive?

Film

Da li sada Rita Ora izgleda kao Mia Grey u 50 nijansi sive?

Da li ste ovako zamišljali MIju? ( foto: Digital Spy )

Da li ste ovako zamišljali MIju? ( foto: Digital Spy )

Iako mnogi smatraju da je Rita Ora veoma atraktivna i privlačna devojka ( čak i kao ljubavnica Deda Mraza ) njen izgled u filmu 50 nijansi sive nije zadovoljio publiku, te su producenti filma odlučili da pokažu još jedan plakat filma sa mnogo seksepilnijom Mijom Grey.


Na ovom posteru pevačica, bez sumnje, izgleda mnogo zanosnije, a i sama je podelila zadovoljstvo zbog toga rečima da se i njoj više dopada ovaj plakat. Sada su reakcije nešto mirnije, ali su i dalje podeljene. Dok jedni smatraju kako je Rita jako lepa ovde, drugi, iako se u većini slučajeva slažu sa njima, ipak, ističu kako nisu tako zamišljali usvojenu sestru Christiana Greya na osnovu opisa u knjizi.

Rita je u jednom intervjuu dodala da joj je kratka uloga u ovom filmu koji će očigledno biti blokbaster donela mnoge druge ponude za uloge u drugim filmovima, ali, iako je prihvatila neke od njih, još uvek je rano da priča o svemu tome. Šta mislite kako će se Ora snaći u filmskoj industriji?


Loading...
3 komentara

3 Comments

 1. Ja sa TOP

  02. 01. 2015. at 11:59

  Jos da promene glavne glumce i bilo bi super. Mislim ona je ruzna, a on nije dovoljno lep u odnosu na opis u knjizi.

 2. Castles

  02. 01. 2015. at 14:54

  Ko?!

 3. pifi

  02. 01. 2015. at 20:29

  Pa niko nije dovoljno lep za Kristijana prema opisu u knjizi jer ga je spisateljica opisala kaooo vanzemaljsku, vanvremensku lepotu…

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top