Prati nas

Da li se sećate Teletubbiesa? Oni sada imaju bebe! (VIDEO)

Extra

Da li se sećate Teletubbiesa? Oni sada imaju bebe! (VIDEO)

(foto: BBC)

(foto: BBC)

Ko se još ne seća legendarnih Teletubbiesa? Ako pomislite na onaj divan period detinjstva, kada nismo brinuli ni zbog čega, sigurno vam kroz glavu prođe i ono čuveno ‘Vreme je za Teletubbiese. Vreme je za Teletubbiese’, kao i slika slatkih, debilih i šarenih stvorenja.

Tinky Winky, Dipsy, Laa-Laa i Po su bili svetski fenomen 90-ih. Emisija, prilagođena za bebe i predškolsku decu, prevedena je na čak 45 jezika, a klinci iz više od 120 zemalja su svakodnevno uživali u novim epizodama.

A da li ste se pitali šta se desilo sa voljenom četvorkom nakon 20 godina? Verovali ili ne, oni sada imaju bebe. Ovo saznanje se sasvim slučajno proširolo internetom, pa je brzo osvojilo ceo svet.

Naime, krajem 2015. godine Teletubbiesi su počeli da emituju nove episode. Međutim, serijal nije ni probližno popularan kao što je nekada bio, pa dobar deo starije generacije ni ne zna da emisija njihovog detinjstva ima nastavak priče. Sve se promenilo kada je jedan Twitter korisnik slučajno naleteo na video na Facebooku sa Teletubbiesima i njihovim bebama, i podelio ga na svom profilu. Post je gotovo momentalno dobio više od 27.000 retvitova, od iznenađenih fanova koji su ostali šokirani ovim prizorom.

Tinky Winky, Dipsy, Laa-Laa i Po imaju ukupno osam beba koje se zovu Tiddlytubbies. Od tih osam, serija se fokusira na četri glavna, čija su imena Daa-Daa, Umby Pumby, Ba i Ping. Čini se da se originalni Teletubbiesi brinu o njima, ali ne znamo da li su samo dadilje ili pravi roditelji.

Mada kako su Tiddytubbiesi zavladali internetom, sigurno ćemo uskoro dobiti odgovor i na to pitanje.

 

 


Loading...
Pročitaj ceo tekst
Pročitaj i ovo:
1 komentar

1 komentar

  1. Castles

    28. 07. 2017. at 10:28

    Da li će osobe koje pišu za Tračaru već jednom naučiti da se po pravopisu srpskog jezika imena transkribuju i NE pišu u originalu, a još manje se prave te jezičke nakarade – pisanje i u originalu i dodavanje deklinacijskih sufiksa bez crtice!!

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top