Prati nas

Da li ste videli ovog čoveka? On je ukrao kućicu za napuštene pse!

Šokantno

Da li ste videli ovog čoveka? On je ukrao kućicu za napuštene pse!

Ovo je lopov koji je ukrao kućicu za pse lutalice (foto: Screenshot)

Ovo je lopov koji je ukrao kućicu za pse lutalice (foto: Screenshot)

Velika humanitarna akcija opštine Stari grad, koja je za cilj imala zbrinjavanje pasa lutalica tokom talasa velikih hladnoća koje su zahvatile srpsku prestonicu, dobila je veoma ružan epilog.

Kućica, koje su postavljene ispred zgrade Opštine u kojima je obezbeđena hrana i mesto za spavanje za napuštene pse, od danas, umesto četiri ima tri. Nepoznati lopov se usred bela dana, naočigled prolaznika na vrlo prometnom mestu u Makendonskoj ulici, usudio na veoma bedni korak i ukrao jednu kućicu.

Snimak krađe objavljen je na Facebook stranici opštine Stari grad i oni su slučaj prijavili nadležnima, ali takođe mole da im, ukoliko neko ima informacije o osobi koja je ukrala kućicu, odmah javi.

Inače, akcija opštine Stari grad naišla je na veliku podršku građana, koji su dovodili pse lutalice ispred privremeog prihvatilišta kako bi se ugrejali i nahranili. “Podstaknuti činjenicom da i pored brojnih humanih građana, udruženja i organizacija, koje brinu o životinjama, mnogi ulični psi ovih dana jedva preživljavaju, odlučili smo da otvorimo mini – prihvatilište za ljubimce. Pored toplog smeštaja, obezbedili smo im i neophodnu hranu”, poručio je predsednik opštine Stari grad Marko Bastać.Klikni da komentarišeš

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top