Prati nas

Da li su Brunclik i Zmijanac zakopale ratne sekire?

Hot!

Da li su Brunclik i Zmijanac zakopale ratne sekire?

Ljubavni trougao Brunclik - Kemiš - Zmijanac (foto: Kurir)

Ljubavni trougao Brunclik – Kemiš – Zmijanac (foto: Kurir)

Ljubavni trougao Brunclik – Kemiš – Zmijanac godinama je bio izuzetno interesantan domaćoj javnosti. Dve koleginice dovodili su u sukob, pripisivali im teške reči, a sve zbog muškarca. Gotovo da ne postoje novine/magazin/portal koji o tome nisu pisali. O tome ste ovih dana čitali i na Tračari.

Međutim, došlo je do (ne)očekivanog obrta. Zorica Brunclik je sinoć napravila spektakularan koncert u Kombank areni, povodom 40 godina svoje karijere i tim povodom, između ostalih, gost joj je bila i Vesna Zmijanac. Naravno, prisustvom obe pevačice na istom mestu, potegla su se stara pitanja: Da li je Vesna oprostila Zorici? Jesu li se one pomirile? Odnosno, da li su se svađale?

Zorica Brunclik na koncertu u Kombank areni (foto: Telegraf)

Zorica Brunclik na koncertu u Kombank areni (foto: Telegraf)

„Uglavnom novine i novinari… A mi nismo tu imali mnogo problema svih ovih godina“ izjavila je Vesna za emisiju Exkluziv, dodajući da je poziv da bude gost na koncertu prihvatila sa velikim zadovoljstvom. Zorica je sa osmehom izjavila samo: „Pa… Ona im je nekako najinteresantnija.“ Na kraju, Vesna je zaključila: „Ceo život smo nas dve zajedno i ostaćemo zajedno do smrti.“, i time su dve folk pevačice pokušale da stave tačku na medijske natpise.

Vesna Zmijanac i Zorica Brunclik zajedno na koncertu. (foto: Printscreen)

Vesna Zmijanac i Zorica Brunclik zajedno na koncertu. (foto: Printscreen)

Ipak, ono što nam je zapalo za oko jeste da je nakon što su zajedno na sceni otpevale Vesninu pesmu Idem preko zemlje Srbije, Vesna otpevala svoj veliki hit Nevera moja. Hmm… Da li je Vesna ovu pesmu odabrala zato što je publika najviše voli ili je ipak bila posvećena? Šta vi mislite?


Loading...
5 komentara

5 Comments

 1. Lungo mare

  12. 11. 2014. at 23:26

  Ratne sjekire moraju zakopati, pa prirodno brate…prirodno i zbog čega svađe kad Kemiš puca praznom puškom.
  Gotovo je.predebel,nepokretan i debelo vremešan, totalni deficit testosterona….ostala je samo futrola i prazne čahure do poda.
  Zorica je isto stari “ružičasti kadilak”…na životu je drži samo friz i jezik a Zmijanec je i dalje”hit”, ona je brend i legendarna,ona pjeva ljubavo-brutalno dobro i nikad je Brunclik neće stići.Dva su svijeta različita,bar meni a reko bih i sve do Tokija.

 2. Marie

  12. 11. 2014. at 23:58

  Lungo mare rekao sve.Ende

 3. boba

  13. 11. 2014. at 00:14

  Kao maske su obe izoperisane do zla boga do djavola,a Kemis no coment.Volela bih da ih vidim bez sminke ujutru na sta lice.

 4. hmm

  13. 11. 2014. at 11:49

  Može li mi neko reci, koliko maksimalno prima arena

 5. Samantha

  13. 11. 2014. at 14:38

  @hmm zavisi koji je pevac i koje su novine u pitanju, od 1.000 pa do 100.000 ;) Inače prima od 18-25.000

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top