Prati nas

Dajana i Žika Jakšić objavili saopštenje za javnost povodom razvoda

Extra

Dajana i Žika Jakšić objavili saopštenje za javnost povodom razvoda

(foto:screenshot)

(foto:screenshot)

Neko vreme se spekulisalo o razvodu poznatog estradnog para, producenta Granda Žike i voditeljke Dajane Jakšić, a sada je par odlučio da se oglasi povodom toga i potvrde glasine da su na svoj brak stavili tačku.


Dajana i Žika objavili su zajedničko saopštenje povodom razvoda.

“Sa željom da se ne iznose neproverene informacije o nama i našem životu, a u cilju stavljanja tačke na priču, želimo da Vas i sve one koji nas poznaju obavestimo da smo zajednicki odlučili da se razvedemo. Shvatili smo da krivca nema… da je svako kriv za sebe, i da oboje zaslužujemo sreću koju smo u zajedničkom životu sve teže pronalazili”, započeli su Dajana i Žika, kako prenosi Kurir.

“Dugo vremena smo pokušavali da uskladimo stavove, navike i ciljeve ali, na žalost, nismo uspeli u tome. Naš voljeni sin ce ostati centar naših odvojenih života i u tom smislu želimo da nas bar jedno vreme poštedite suvišnih pitanja i ostavite nas da na miru organizujemo svoje nove živote  i dostojanstveno saniramo sve posledice koje iz ovakvih situacija proizilaze. Unapred zahvalni…”, piše u saopštenju estradnog para.


Loading...
2 komentara

2 Comments

  1. Nena

    16/02/2017 at 6:20 pm

    Kao da ste Pit i Dzoli majku mu…saopstenje za javnost? Hahahahaha

  2. Lonis Koonis

    16/02/2017 at 7:09 pm

    Pa kad su svi prenijeli tu vijet kao da su Brandjelina jbt….

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top