Prati nas

Danijela Vranić bila u vezi sa narko-dilerom?

Šokantno

Danijela Vranić bila u vezi sa narko-dilerom?

Pevačica bila u vezi sa narko bosom?

Pevačica bila u vezi sa narko bosom?

 

Pevačica Danijela Vranić navodno je dugo bila u vezi sa Dragoslavom Kosmajcem, koga je premijer Srbije Aleksandar Vučić nedavno označio za najvećeg narko-dilera u Srbiji, piše Kurir. Kraljica splavova navodno je Kosmajca ostavila pre mesec dana, prekinuvši svaki kontakt s njim.

“Danijela je zaista bila zaljubljena u njega, ali se i on trudio da njihova veza opstane. Bio joj je velika podrška dok se borila sa bolešću i kada je posle toga odlučila da se vrati na estradu. Čak joj je bio i finansijski oslonac u trenutku kada je izabrala pesme za novi album. Međutim, pre mesec dana Danijela mi je rekla da su raskinuli i nije bila raspoložena da mnogo govori o tome. O njegovim kriminalnim poslovima, o kojima se priča, ne znam apsolutno ništa. Mislim da ni Danijela nije znala baš sve detalje u vezi sa njegovim biznisom”, otkriva izvor.

Interesantno je da je Vranićeva u jednom od svoji poslednjih intervja priznala da je zaljubljena.

“Konačno pored sebe imam pravog muškarca i zaljubljena sam, ali ne mogu da vam otkrijem njegovo ime, jer on ne želi da bude deo javnog života. Ova priča bi mogla da bude ozbiljna, jer mi prija da vreme provodim sa njim i on mi je velika mi je podrška u životu. Zbog njega sam odlučila da krenem dalje, borim se i vrataćam na scenu. Javiću vam čim odlučim da se udam, sve i da hoću, to ne bih mogla da sakrijem”, rekla je tada Danijela.

SMS porukom, poslatom redakciji Kurira, pevačica je demantovala vezu sa Kosmajcem. “Zaista ne poznajem tog čoveka. Prvi put sam za njega saznala iz medija. To je neka greška”, napisala je Danijela.

Podsećanja radi, ove nedelje pojavila se informacija i da su pevačica Marina Tadić i glumica Mirka Vasiljević navodno svojevremeno bile u vezi sa sinom Dragoslava Kosmajca, Lazarom, koji je početkom nedelje uhapšen u Crnoj Gori.

Redakcija Tracara.com
Foto: PR


Loading...
2 komentara

2 Comments

 1. srbija

  29. 06. 2014. at 12:48

  Hahaaa zanimljivo…prvo bila zaljubljena a kad treba da ga hapse ne zna ko je..-Kad tone brod uvek prvo beze MISEVI.Inace pre par godina bila je i sa Lukom Bojovicem,predpostavljam zbog ljubavi.Fina neka zena (pevaljka)samo trazi postene muskarce (pune para).
  Al Boze moj,razumem je sto je bila sa njima,gde da ispusti toliki novcanik…

 2. pifi

  29. 06. 2014. at 14:23

  Cemu znak pitanja u naslovu? Logicno i za ocekivati od ove, ovog oblika zivota.

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top