Prati nas

Danijela Vranić – celo leto posvećeno humanitarnim aktivnostima!

Vesti

Danijela Vranić – celo leto posvećeno humanitarnim aktivnostima!

Policija je traži po prestonici, po nalogu sudije

Policija je traži po prestonici, po nalogu sudije

Ljubitelje beogradskog klabinga večeras ocekuje reotvaranje splava Blaywatch a za dobar štimung biće zadužene Ministarke uz Danijelu Vranić kao specijalnu gošću. Ovo je prvi nastup pomenute pevačice nakon što su našu zemlju zadesile prirodne nepogode u kojima je poplavljen i njen rodni grad.

“Više puta sam govorila o tome da je situacija u Valjevu bila strašna i da sam i sama bila zarobljena u vodenoj stihiji. Upravo zbog toga celo leto, kad god i gde god budem nastupala insistiracu da u tom klubu bude postavljena kutija namenjena novčanim donacijama za područja pogođena poplavama,” kaze Vranićeva i apeluje da je neophodno baviti se humanitarnim radom tokom narednih meseci.

Splav Blaywatch podržava ovu akciju kao i svi pevači koji ce se smenjivati na sceni različitim danima. Šako Polumenta će ovog petka zabavljati Beograđane i već sada je čitav splav rezervisan, kao i za vikend kada nastupa novi estradni “par”- Ćemo i Tamara Filipović, dok će svaka nedelja biti rezervisana za druženje sa Miom Borisavljević


Loading...
Klikni da komentarišeš

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top