Prati nas

Danijela Vranić izašla iz pritvora!

Vesti

Danijela Vranić izašla iz pritvora!

Pevačica Danijela Vranić je preksinoć zbog vožnje sa 1.84 promila alkohola u krvi i nasrtanja na policajca završila u pritvoru. Nakon što je izašla iz policije, posle višečasovnog trežnjenja, pevačica je izjavila da se nikada bolje nije osećala, ali da je umorna i neispavana (?!).

“Odlično sam, nikad bolje se nisam osećala, samo sam malo umorna i neispavana. U pritvoru su se ponašali korektno prema meni”, izjavila je Danijela za Story i demantovala pisanja pojedinih medija da je još jutros izašla iz pritvora. Prema njenim rečima, pritvor je napustila sinoć oko 19 sati.

“Izašla sam pa sam se opet vratila. Tek sada sam i zvanično napustila pritvor”, rekla je Danijela, koja  će detalje jučerašnjeg incidenta otkriti danas pred kamerama Exkluziva na Prvoj televiziji.5 komentara

5 Comments

 1. joxi

  20/09/2011 at 11:39 am

  mora malo marketinga pred novi album

 2. panda

  20/09/2011 at 1:22 pm

  nikad bolje se nije osjecala??sto velis to,obraza ti??

 3. jaaaaaaaaaaaaaa

  20/09/2011 at 6:52 pm

  propala pevaljka!!!

 4. nicki

  20/09/2011 at 10:46 pm

  pa otkud znate mozda je zena i u zatvoru pravila koncert,samo da neko i to izvali,ionako ove pjevačice rade sve da bi dobile barem malo mediskog prostora

 5. Aman, dosta!

  24/09/2011 at 11:20 pm

  “Izašla sam pa sam se opet vratila. Tek sada sam i zvanično napustila pritvor”…i opet gluposti lupa.

  Aman, sta je zatvor?! Hotel ili mesto za protuve?! Sta, gospodja je “skoknula” do prodavnice pica, kioska ili cevabdzinice pa se, tek tako, “vratila”…pa izasla?!
  Boze, daj malo mozga ovim ljudima, nije im lako!

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top