Danijela Vranić obmanjuje policiju nakon udesa!?

Objavljeno: 25.06. 10:10

Da li pevačica nešto krije? (foto: Facebook)

Da li pevačica nešto krije? (foto: Facebook)

Pevačica Danijela Vranić, početkom nedelje doživela je udes dok se sa prijateljicom u rano jutro vraćala iz noćnog provoda, a ovaj slučaj je veoma komplikovan za rešavanje jer policiji u istrazi prave problem upravo Danijela i njena prijateljica.

“Vranićeva, koja se nalazila u automobilu svoje prijateljice na mestu suvozača, tvrdila je na saslušanju da ne može da se seti tačne lokacije na kojoj su se sudarile s tim misterioznim automobilom čiji je vozač, kako tvrde, nakon sudara pobegao. I ona i prijateljica su kazale da su im sve raskrsnice kod Kombank arene slične, pa ne umeju da ih razlikuju”, kaže izvor Blica.

Policija ima sumnje u ceo ovaj slučaj, pogotovo jer ne može negde da pronađe automobil Danijeline prijateljice.

“Obe su izjavile da su subaru nakon udesa predale prijatelju, koji je trebalo da ga odveze na popravku. Na zahtev policije, predale su broj telefona tog prijatelja, ali se on nije javljao na telefon”, kaže izvor.

Dve prijateljice, nakon saobraćajke, nisu pozvale policiju, što je takođe sumnjivo nadležnim organima, već su se odmah uputile u KBC Bežanijska kosa.

Danijela je u ovoj nesreći polomila ključnu kost, a za ovaj slučaj pevačica i njena prijateljica su optužile vozača, koji je, kako kažu, odario u desna vrata automobila, u kom su se one nalazile, i odbacio ga na betonski stub.

Slučaj je i dalje pod istragom, a sve će biti jasnije nakon što policija dođe do oštećenog automobila.

Loading...

ŠTA VI KAŽETE? Ostavite komentar


Komentari koji sadrže vređanje i širenje mržnju, kao i netoleranciju biće obrisani. Ukoliko želite sličicu pored komentara, registrujte se na sajtu www.gravatar.com

eminem 3
Hot or not

Nakon 2 decenije Eminem promenio svoj prepoznatljivi imidž i pustio bradu

Još otkako se pojavio na javnoj sceni Eminem neguje prepoznatljivi look koji uključuje izblajhano plavu kosu, ošišanu na kratko, široku garderobu i golobrado lice, a skoro...