Prati nas

Danilo Ikodinović: Bio bih ministar saobraćaja

Vesti

Danilo Ikodinović: Bio bih ministar saobraćaja

Ikodinović je bio gost Naxija

Najveći sportista među kafandžijama i najveći kafanac među sportistima, Danilo Dača Ikodinović priznao je da, iako je nekoliko godina proveo u Novom Sadu, Beograd ipak njegova najveća ljubav.

Gostujući u emisiji Jutro uz Žarka Stepanova Dača je prisetio svojih novosadskih dana. „Dugo sam živeo na relaciji Beograd-inostranstvo-Novi Sad i sve je to bilo divno. Meni je Novi Sad dao stvari koje su mi u tom trenutku trebale i hvala mu na tome ali ja sam ipak beogradsko dete i Beograd obožavam. S obzirom da više nisam suvlasnik kafane u Novom Sadu, nemam potrebe više da toliko često odlazim tamo. Sada sam posvećen samo kafani Tako je suđeno u Beogradu“ kaže popularni delfin koji priznaje da je od šesnaeste godine u kafani kao i da je i kao aktivni sportista sanjao da ima kafanu i znao da će to kad tad ostvariti.

Svim onima koji su aktivni na društvenoj mreži Tviter, Dača je poznat kao neko ko vrlo jasno i direktno izražava svoje mišljenje. „Prošle godine sam bio još aktivniji an Tviteru, jer je to za mene bilo nešto novo. A onda je vrag odneo šalu kada sam video da moji tvitovi izlaze po novinama svakog trećeg dana. Znate koliko tvitova ljudi mnogo poznatijih ja pročitam svakog dana pa ih nema po novinama pa mi stvarno nije jasno zašto se zakače za mene? Ja ne želim da budem u novinama zarad Tvitera. Ja sam bivši vrhunski sportista i želim da budem bivši vrhunski sportista a ono što sam ja dao sportu ne može i ne sme da bude zaboravljeno“, priča Dača.

Jedna od tema kojima se Dača bavio na Tviteru bila je i nedavno završena rekonstrukcija Vlade Srbije i priznaje da ga je iznenadilo to što se u njoj našao i njegov kolega iz bazena. „Jako mi je drago zbog Vanje Udovičića ali bilo mi je iznenađenje što je to prihvatio. On je čest gost kod mene u kafani, pričamo o svemu i nije mi to pominjao; naravno, jasno mi je zašto nije pominjao. On se jako dobro snalazi u tome, mislim da je to posao u kom on može da postigne vrhunski rezultat a završio je Fakultet organizacionih nauka, dakle ima i menadžerske sposobnosti“ hvali Dača novog mistra sporta i omladine. A na pitanje da li bi on zauzeo ministarsku fotelju Dača kroz smeh odgovara „uzimajući u obzir saobraćajnu nesreću koju sam imao- mislim da je najbolje da budem ministar saobraćaja“.

Sve ovo slušajte u petak, 27.septembra od 7 do 10 u emisiji Jutro uz Žarka Stepanova, na Naxi radiju.

Redakcija Tracara.com10 komentara

10 Comments

 1. Sanja

  26/09/2013 at 8:52 pm

  Envy is a miracle, Vanja not guilty because you failed and did not take into account the sports minister

 2. Sanja

  26/09/2013 at 8:53 pm

  kako zavidi Vanji bednik

 3. Sanja

  26/09/2013 at 8:54 pm

  nekada sam masu*rbirala gledajuci ga u donjem vesu a sad mi se gadi,ko ti kriv sto te je bivsa zenica unistila

 4. Kaya

  26/09/2013 at 9:32 pm

  Hahaha.. kako izgleda smijesno na ovoj slici, pogledajte ramena! :D

 5. Nebitno

  26/09/2013 at 9:57 pm

  a vrat?

 6. Coffee_fan

  26/09/2013 at 10:11 pm

  Klasicni isfrustrirani bednik,koji je sam sebi s*ebao zivot i sad mu je kriv ceo svet!!

 7. Maja

  26/09/2013 at 10:44 pm

  Bas se slatko nasalio na svoj racun.Hehe… Sto ste tako na kraj srca-dobro je kad posle svega moze da prica sale na racun svega sto mu se desilo!!!
  Kada sam procitala naslov-pomislila sam-kako je jadan..ali sada kad vidim u kontekstu, slatko mi je..

 8. Jovan

  26/09/2013 at 10:59 pm

  @Sanja, znaci L0Lcina. Em sto nisi dobro napisala, em to sto si napisala… hahahahah

 9. JA KOMENTARIŠEM!!!!

  27/09/2013 at 8:40 am

  I sad mi treba da ga sažaljevamo..Kladim se da je on ovo izjavio ne bi li ponovo donekle vratio svoju popularnost..Budući da je Nata sa Vladom glavna tema novina..

 10. zoki

  27/09/2013 at 10:34 am

  Svojim glupim komentarima i opaskama izazivas revolt skoro kod svih ,a pritom si totalno doziveo fijasko na svim poljima ,moze l se reci da si ti jedan prosecan kafedzija.

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top