Prati nas

Dara: Ako vam je moje igranje simuliranje seksa, onda ne znate šta je seks!

Extra

Dara: Ako vam je moje igranje simuliranje seksa, onda ne znate šta je seks!

Kaže da ne simulira seks na sceni! (foto: Facebook)

Kaže da ne simulira seks na sceni! (foto: Facebook)

Pevačica Dara Bubamara poslednjih meseci ne izbija sa stranica žute štampe. Prvo je bila u žiži zbog afere celulit i objavljivanja njenih sada već famoznih neobrađenih fotki, onda je naglo smršala i doterala se u red, pa su je na društvenim mrežama prozvali fotošop kraljicom, jer su paparaci jednog dnevnog lista objavili fotografije na kojima se jasno videlo da ima par kilograma viška, nasuprot “upeglanim” fotkama sa njene zvanične Facebook stranice.

Ipak, ono čime poslednjih nedelja Dara zabavlja naciju je njen nastup na sceni Granda i plejbek za pesmu Karera koju je većina korisnika društvenih mreža okarakterisala kao simuliranje seksa. Ipak, Dara se sa njima ne slaže.

“Pa ti ljudi onda ne znaju šta je seks. To sam se ja malo zaigrala”, rekla je Dara kroz osmeh u emisiji Glamur, a na opasku novinara da duguje novac za Porshe poručila je da ništa nije zaradila za 20 godina karijere.

“Ne bih više na tu temu. Napišite da nemam ništa, da pevam džabe već dvadeset godina, da ništa nisam zaradila. Nemam ni stan, ni kola.”


Loading...
2 komentara

2 Comments

 1. Branka

  02. 12. 2014. at 07:30

  Jadnica malo se zaigrala pa kako tek izgleda kada se malo vise zaigra.

 2. DaisyDuvall

  02. 12. 2014. at 09:28

  tracaro… zaboravila si “c” u Porsche :D
  boze, sta ova zena napravi od sebe. takvu je karijeru imala dobre pesme, a sada nesto izvodi i ludi. ocigledno je klimaks udara. uzasna… lice ko krofna

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top