Prati nas

Dara: Koleginice su ljubomorne na moje grudi i bogatstvo!

Extra

Dara: Koleginice su ljubomorne na moje grudi i bogatstvo!

Na nju su sve koleginice ljubomorne! Bar tako ona misli... (foto: Facebook)

Na nju su sve koleginice ljubomorne! Bar tako ona misli… (foto: Facebook)

Dara Bubamara ove godine bila je jedna od najeksponiranijih javnih ličnosti. Od kako je ugradila silikone, koje je Katarina Grujić nazvala degutantnim šesticama, Dara naprosto ne posustaje. Kao i nebrojano puta do sada, Dara je izjavila da su koleginice ljubomorne na nju, a onda završila hvaljenjem same sebe.

“Tim koleginicama koje to pričaju poželeću sve najbolje, a ne mogu ni da ih krivim, jer znam da bi one možda volele ovakve grudi, ali ih priroda nije obdarila kao mene, pa im je krivo. Jasno mi je da zavidnih ima svuda, ali mene to ne zanima. Znam da su ljubomorni i na moje grudi, što je normalno, pošto su najbolje. Ljubomorni su i na moje bogatstvo”, rekla je Dara za Puls.11 komentara

11 Comments

 1. STARSHIP

  26/12/2014 at 12:38 pm

  OVAJ KOMENTAR SAM POZAJMIO SA JEDNOG BLOGA…. U POTPUNOSTI SE SLAZEM SA NJIM…

  Draga Daro, nije problem u koleginicama.Tu je uvek bilo puno ljubomore i sujete. Problem je što si …

 2. STARSHIP

  26/12/2014 at 12:40 pm

  Draga Daro, nije problem u koleginicama.Tu je uvek bilo puno ljubomore i sujete. Problem je što si se običnom narodu smučila sa pričama o garderobi i automobilima. Zašto toliko potenciranje svega toga ? Kome se dokazuješ ? kakve komplekse time lečiš ? Uživaj u tome što si stekla, ali znaj da je vrlo ružno tako se javno razbacivati svim tim luksuzom dok 90% naroda (tvoje publike) brine kako da preživi od 1 do 1….
  Šalješ jako lošu sliku o sebi i da imaš oko sebe iskrene prijatelje, oni bi ti na to već odavno skrenuli pažnju….

 3. Mexicans

  26/12/2014 at 1:15 pm

  Slažem se u potpunosti. Ona i Karleuša koriste loš marketing. Umjesto da se prave nevine, fine, postene koje znaju da kuvaju kafu, kupus, pasulj, sarme (Što doista i jesu kuvale prije nego su postale popularne) i tako se dopadnu svima, one se prosipaju laznim moralom, fejk stvarima, pozajmljenim ili iznajmljenim luksuzom, a nas narod jeste siromasan ali nije glup ni lud. Totalno pogresna slika se salje narodu. Ja sam obican komentator na ovom sajtu. Ali ono sto me cudi je da je moja kuca 30 puta bolje opremljena od njihovih stanova.Plata mi je prosjecna. I onda se pitam. Ako ja sa tako jadnom malom platom mogu da imam dobro sredjen stan, kako su onda pola tih estradnih zvijezda podstanari, a ovamo se prica kako za noc uzimaju po desetine hiljada….cega?

 4. Trish

  26/12/2014 at 1:50 pm

  Daro, prava si CIGANKA. Na šta to one imaju biti ljubomorne, tvoje “grudi”? Grudi su ti nikakve. Sad prekini.

 5. Lungo mare

  26/12/2014 at 2:22 pm

  Ja ne razumijem da ona nevidi sebe.
  Mala,guzata,debela,puna raznorazne plastike,nespretna u pokretima,ružna—ružan osmjeh,fura frizuru…..glu i gluplji i što bi neko bio ljubomoran na elementarnu .
  Blago onom kome si ti zanimljiva i ko sluša tvoje hitove.
  Nema gore osobine nego kad neko uvjeri sam sebe da je savršen.
  Glup – Gluplji je daleko od savršenstva.

 6. aaa

  26/12/2014 at 2:38 pm

  Kao ljubomoran je netko jer ima sise veće od glave pa to sve izgleda kao da je parodija neka??? Ljubomoran je netko na ono valjanje po sceni kao nešto sexy maca trebala biti??? Ljubomoran je netko na pjesme čiji tekstovi su dokaz kulturološkog dna ovog društva???

 7. I'm a little nigga

  26/12/2014 at 8:54 pm

  Ma Dara je facabas je simpaticna,spontana…U prvi mah ostavlja utisak neke prepotentne osobe koja se samo hvali,a tek kad vidis neke njene intervju-e skontas koliko je ona ustvari blesava lujka i zato je gotivim kad se otkaci onda se otkaci 100% :)

 8. kiy

  26/12/2014 at 10:48 pm

  hahaahah…koja ludaca!!!

 9. darko

  28/12/2014 at 4:59 pm

  Grudi su stvar ukusa .Ja volim manje i prirodno .A bogata je moja sestra , jer ima cetvoro dece a ja sam siromah , samo jedno …

 10. *jaaa*

  01/07/2015 at 10:39 pm

  da sam ja njena “kolegenica” ne bih sigurn obila ljubomorna na njene “bujne grudi” i “surovo bogatstvo” seljanko jedna!!!

 11. stella

  25/03/2017 at 9:28 am

  osmijeh kao u Betmenovog Dzokeja ( los hirurg)…na sta biti ljubomoran…mozda na ishitreno ponasanje…hahahaha

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top