Prati nas

Dara opet proziva: Strašno je kad ceo život pevate prateće vokale Stoji

Extra

Dara opet proziva: Strašno je kad ceo život pevate prateće vokale Stoji

Oštre Darine prozivke na račun kolegenice iz žirija (foto: Instagram.com/darabubamara_official)

Oštre Darine prozivke na račun kolegenice iz žirija (foto: Instagram.com/darabubamara_official)

Svake subote svedoci smo novih svađa i čarki između članova žirija takmičenja Pinkove zvezde, ali čini se da u međusobnim prepirkama prednjače Dara Bubamara i Aleksandra Radović.

Dve pevačice stalno pronalaze nove načine da jedna drugu suptilno uvrede, pa je tako Dara u intervjuu za Clip.rs izrazila žaljenje što neko ko ceo život peva prateće vokale Stoji sedne u crvenu stolicu i umisli da je Bog.

Novi sukob na pomolu (foto: Screenshot)

Novi sukob na pomolu (foto: Screenshot)

“Mogu i ja tako da se foliram! Međutim, tu se bira Pinkova zvezda, a ne sad da gledamo da li je toliko neko u falšu ili ne. Ja to gledam sa svoje tačke gledišta i samo treba biti kratak i jasan. Ali, neki ljudi imaju komplekse iz detinjstva, frustracije, znate, strašno je to kada vi ceo život pevate prateće vokale Stoji, ne znam kome sve. Ne uspete, a imate jako dobar glas. Onda sednete u tu stolicu i mislite da ste Bog!”, rekla je Bubamara.

Da li će joj i kako Aleksandra vratiti na ove oštre prozivke, ostaje da vidimo.6 komentara

6 Comments

 1. Zaza

  14/11/2016 at 8:16 pm

  Bas joj je Dara zavukla svaka cast, Bas jeste tako.

 2. Joka

  14/11/2016 at 9:15 pm

  Takodje je teško kad ceo život kreštite po trećerazrednim klubovima i kafanama gde vas pijani i nadrogirani pipkaju i štipkaju..a pritom nemate zavrsenu muzicku akademiju kao aleksandra

 3. Pokojna Cana

  15/11/2016 at 10:22 pm

  Aleksandra je za doticnu bubasvabu institucija, pojam u svakom smislu. Aleksandra je muzicki obrazovana, kompetentna za clana zirija, dok dara ne zna sastaviti prosto prosirenu recenicu, iz nje progovara kic, prostakluk, amaterizam i zlo. Bolje da ide da se slika gola, to joj najbolje ide.

 4. Jo

  16/11/2016 at 11:34 am

  U ovom takmicenju dara je pokazala koja je razlika izmedju nekog ko je kao dete poceo da tezgari pevajuci, nije skolovan,i apsolutno je neartikulisan, a misli da je nesto….i nekog ko je skolovan u izabranoj karijeri, artikulisan, a pre svega vaspitan i urban…..dodje kao ono u novinama slika dare ispod ne nikako i aleskandra ispod da svakako…..

 5. Edgar

  02/12/2016 at 10:11 pm

  Daro strašno je kako ceo život ti pokušavaš da budeš Karleuša. Strašno je kako ceo život ne možeš da uživo otpevaš sopstvene pesme! Daro, kako Dara od Radojka?

 6. mica

  17/12/2016 at 6:25 pm

  a šta to radovićka ima od svoje škole?diči se s njom i prezire narodnjake a do juče je pevala prateće vokale narodnjacima,brate zašto se foliraš,ne volim ni ja pasulj al kad je na stolu jedem ga

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top