Prati nas

Darija Lukić predstavila novu pesmu!

Darija Lukić predstavila novu pesmu!

Prošlogodišnja takmičarka Prvog  glasa Srbije, Darija Lukić, juče je predstavila svoju novu pesmu! To je prvi singl mlade pevačice koji je snimila zajedno sa svojim pratećim bendom Luna, a predstavlja najavu maxi singla od tri pesme koji izlazi krajem februara.

Ovaj singl je nastao u studio ateljeu Louis i rezultat je saradnje sa producentom Perom Kaluđerovićem, a ono što je poseban kuriozitet je gostovanje čuvenog trubača Dejana Petrovića u pesmi.

O svojoj novoj pesmi Darija je u razgovoru sa nama ponosno istakla: “To je konačno emotivna Darija kakvu svi treba da upoznaju.”

“Posle Prvog glasa Srbije, krenula je borba koja će još trajati, ali mi je drago što su ljudi čuli i videli da postoji Darija Lukić, koja će tek nastojati da vas obraduje novim, lepim i drugačijim pesmama”, rekla nam je pevačica o periodu nakon njenog učešča u PGS.

Na pitanje da li prati pomenuti šou, Darija odgovara: “Pratim PGS u skladu sa obavezama, bolje je organizovan i kadidati su odlični. Moji favoriti su Snežana Vušović, Saška Janković, koje su nažalost ispale i naravno Ivan Petrović. Svima im želim mnogo sreće!”

I.R. / Tracara.com

 


5 komentara

5 Comments

 1. Kulisa

  29. 12. 2012. at 14:57

  Fenomenalan glas ali dzaba,nece biti hit.

 2. mima

  29. 12. 2012. at 15:12

  bitan je KVALITET a ne kvantitet!Ovo je najbolja pesma od proslogodisnjih kandidata!Bravo curo samo napred,prevaspitaj publiku!

 3. Milos

  29. 12. 2012. at 20:13

  Meni je licno prva sezona prvog glasa Srbije bila bolja .Nekako su mi bili simpaticniji od ovih sad . Sad su mi simpaticni samo Sara ,Nevena i Ivan .

 4. vladan97

  30. 12. 2012. at 01:17

  Bila mi je favorit u emisiji :D

 5. Katarina M.

  30. 12. 2012. at 16:48

  Prelepaa balada, pesma koja ulazi na prvo slusanje! Darija tebi i tvom bendu mnogo srece i uspeha u daljem napredovanju ! Ti si bila i ostala moj JEDINI favorit ! <3 :-)

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Iz kategorije

To Top