Prati nas

Darinom dečku roditelji brane da se viđa sa njom

Vesti

Darinom dečku roditelji brane da se viđa sa njom

Košarkaš primoran da laže roditelje o vezi sa Darom

Dara Bubamara je već godinu dana u srećnoj vezi sa 17 godina mlađm košarkašem Nemanjom Bezbradicom. A košarkaš je nedavno dobio ulatimatum da bira između svoje devojke i roditelja.

Naime, kako prenose domaći mediji, Bezbradica se već na samom počeku veze našao na oštrom udaru najbližih.

”Problemi, kada je reč o njihovoj vezi, pojavili su se na samom početku, tačnije čim je u javnost isplivalo da su zajedno. Malo je reći da su njegovi rodtelji bili šokirani kada su to pročitali. Danima nisu mogli da se smire i tenzija je trajala dok se nisu našli i porazgovarali o svemu. Posle dva sata razgovora Nemanja je uspeo da ih ubedi da to nije istina i da su to izmišljotine, budući da Daru često povezuju sa sportistima. Zakleo im se da nije sa njom, da su se samo našli u istom društvu i to ih je na neko vreme smirilo’’, priča izvor i dodaje da su roditelji saznali pravu istinu tek kada su shvatili da Nemanja na česta putovanja ide baš sa Darom.

‘’Najviše ih je pogodilo što ih je slagao i što je, bez obzira na njihovo jasno neodobravanje tog odnosa, ipak ostao sa njom. Bili su uznemireni i očajni. Nemanjina mama je plakala, vikala da mu pevačica ne treba i potencirala da je Dara mnogo starija i da ima sina iz prvog braka’’, priča izvor.

Lažima tu nije bio kraj, jer je košarkaš potom rekao roditeljima da je raskinuo sa pevačicom samo kako bi ih smirio. Odnos unutar porodice se vratio u normalu kroz nekoliko dana, a Nemanja je zamolio Daru da kriju vezu, što ju je povredilo.

‘’Kada je čula šta se desilo, bila je veoma povređena. Budući da dosta ulaže u svoju vezu i da se Nemanji maksimalno posvetila, rekla mu je da mora da bude muško i da se suprostavi roditeljima ako je voli ili će raskinuti. Nekoliko nedelja se držala svog stava, da bi na kraju popustila i pristala na to da se kriju dok ne dođe neko bolje vreme za prihvatanje njihove veze. Nijedna Nemanjina devojka do sad nije bila toliko normalna i dobra prema njemu u svu se nadamo da će se problemi koje imaju brzo rešiti i da ćemo uskoro igrati na svadbi. Dara je stvarno carica, jer je pristala na takvu vezu’’, izjavio je izvor za Alo.
1 komentar

1 komentar

  1. Ex faca

    06. 09. 2018. at 12:42

    Ona čak nije ni MILF, Pu, pu, daleko je bilo

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Iz kategorije Vesti

To Top