Prati nas

Darko Popović, autor Paparazzo potere: Jurili su nas šipkama!

Vesti

Darko Popović, autor Paparazzo potere: Jurili su nas šipkama!

Novinar i autor nove TV emisije na televiziji Pink pod nazivom Paparazzo potera, Darko Popović otkriva vam šta ćete gledati u dvanaest epizoda ovog serijala koji počinju sa prikazivanjem 10. marta u 21h. Paparazzo potera govori o stvarnom životu poznatih ličnosti u Srbiji, kada reflektori nisu uključeni i kada naše zvezde i nisu raspoložene za snimanje.

O čemu sam sve čavrljala sa Darkom pročitajte u nastavku teksta…

Tračara: Osmislio si Oskarov kabare, koji je gostovao po celoj Srbiji i pokazao se kao vrlo tražen. Kako je došlo do saradnje sa Ognjenom Amidžićem Oskarom Savićem?

Darko: Oskar je poseban lik koji je kao takav brzo privukao moju pažnju. Lako sam ga ubedio da ovom predstavom promoviše svoje političke stavove… Dakle komunizam koji se opire aktuelnom naletu kapitalizma. Moram priznati, pošto on ne posećuje latinične sajtove, da sam ga u stvari zloupotrebio, jer sam prilično zaradio na njemu i njegovom drugu Aronu. Novac sam podelio sa Grand balerinama. Pa šta dam mu radim kada se čovek gadi kapitalističkih moneta, dolara i evra…

Tračara: U sredu na Pinku počinje serijal Paparazzo potera, gde ćemo moći da vidimo sve o najbitnijim poznatim ličnostima u Srbiji. S obzirom da si upravo ti autor, šta tačno možemo da očekujemo u narednih 12 epizoda?

Darko: Posle dužeg vremena vraćamo pravi paparazzo u Srbiji. Razgovorom sa trenutno najboljim paparazzom u Srbiji Zoranom Ilićem Kizom došli smo na ideju da pokušamo da realizujemo autentičan srpski TV paparazzo format po uzoru na slične kakve viđamo na američkim entertainment televizijama. Možete očekivati mnogo šokantnih snimaka koji će gledalištu sigurno promeniti mišljenje o mnogim poznatim ličnostima našeg podneblja.

Tračara: Od kad traje praćenje i snimanje poznatih ličnosti?

Darko: U oktobru mesecu oformili smo dve ekipe kojima je sve vreme rukovodio čuveni televizijski producent Branko Stojnić koji u ovom projektu ima ulogu izvršnog producenta. Bilo je jako teško naći snimatelje, i ostatak ekipe koji bi po najgorim vremenskim uslovima, i kao za inat po najgoroj zimi u poslednjih deset godina danonoćno bili angažovani na terenu. Znači, ukupno snimanje traje skoro šest meseci.

Tračara: Da li je došlo do nekih neprijatnih situacija sa poznatima u toku snimanja?

Darko: Bilo je nekoliko neprijatnih situacija, ali ne bih otkrivao sada o kome se radi, jer ćemo sve to ubrzo videti u toku serijala koji traje do juna meseca.

Tračara: Šta će gledaoce Paparazzo potere najviše iznenaditi ili šokirati u narednih 12 epizoda? Da li možeš da nam otkriješ bar jedan skandalozan detalj?

Darko: Usnimili smo jednog glumca koji je oborio svetski rekord u prolasku kroz crveno svetlo. Četiri puta za tri minuta. I tako ugrozio život i sebi i drugima u saobraćaju. Jedan veoma poznati pop pevač je uhvaćen tokom čukanja u saobraćaju. Jednom folk pevaču je milicija bila na vratima. Rođaci jedne mlade folk zvezde jurili su ekipu šipkom. Na kraju, naglašavam da će u serijalu biti zaista 12 top ličnosti. Dakle sve one koje intrigiraju javnost i moje kolege, koje će znati koliko je teško do njih doći.

Tračara: Kako se voditeljka Paparazzo potere Sandra Čerin (ex Lalatović) snašla u ovoj ulozi? Da li će i dalje biti stroga učiteljica kao kad je vodila kviz Najslabija karika ili… ?

Darko: Sandra je želela da bude malo nasmejanija nego u Karici. A njeni ironični komentari zasgurno će zasmejati široku publiku.

(Kliknite na fotografiju kako biste je videli u punoj veličini.)

Tračara: Prva emisija će biti posvećena Seki Aleksić. U poslednjem Ami-G šou si najavio i Natašu Bekvalac kao jednu od centralnih ličnosti. Koga još možemo da očekujemo– Cecu, Lepu Brenu, Kebu?

Darko: U najavi se vidi dobar deo ličnosti koje ćete imati prilike da vidite u prvim epizodama. Ako kažem da će biti predstavljeni životi najpopularnijih ljudi Srbije, možete slobodno sami napraviti svoj spisak i videćete da se on neće mnogo razlikovati od našeg.

Tračara: Bio si urednik zabave izdanja “Alo!”. Koliko ti je ta pozicija pomogla da dođeš do poznatih ličnosti i radiš sa njima?

Darko: Novinarstvom se bavim punih 16 godina i većinom poznatim ličnostima sem kada sam bio na pozicijama glavnih urednika novina i televizija. Naravno, ti višedecenijski kontakti otvorili su mnoga vrata, pa i način saznanja informacija o svim pomenutim ličnostima.

Tračara: Šta možemo da očekujemo od tebe u narednom periodu?

Darko: Sa svojim prijateljima koji su magovi televizijskog posla otvorio sam produkciju Cash rating koja će za jesen realizovati još dva projekta, kao i nastavak Paparazzo potere ukoliko gledanost bude očekivano velika.9 komentara

9 Comments

 1. miljana

  08/03/2010 at 11:39 am

  Dobro kako se svi toliko uzivljavaju s tim Oskarom kad on u stvari ne postoji!!! Onaj Ognjen Amidzic je mentalno oboleo :D

 2. cool girl

  08/03/2010 at 12:58 pm

  Jaoo jedva cekam! :D Deluje kao da ce biti zanimljivo?
  Tracaro a u koliko sati pocinje epizoda?! xD

 3. Vlad

  08/03/2010 at 6:30 pm

  @ cool girl
  Počinje u 9 uveče.

 4. Ann

  08/03/2010 at 8:46 pm

  Jedva cekam ovu emisiju. Bas super zvuci.

 5. Milena V.

  09/03/2010 at 2:11 am

  I meni se dopada! Ima li još neki detalj? Ko će biti posle Seke?

 6. Nikola

  12/03/2010 at 10:55 pm

  Emisija je dno :(

 7. Milos belincevic

  20/04/2010 at 3:55 pm

  emisija je super,bas mi se svidja..:))))))))

 8. Mix

  09/05/2010 at 7:38 am

  Emisija je i vise nego extra!!!!Voleo bih da traje bar jos 4 godine jer ce uvek biti posla za paparace,a bolje je videti snimak nego gledati slike!pozz :)

 9. sladjana nastic

  12/12/2012 at 1:54 pm

  vidila sam na paparazzco potera kebu on je pijan.budala samo da znate to je komentar darko popovic ti si autor i morete snimati sve sladjana nastic iz boise sve sam vidila strasno.

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top