Prati nas

David Beckham bi da se bavi glumom?

Film

David Beckham bi da se bavi glumom?

Poznati glumac Tom Cruise izjavio je kako bi želeo svog prijatelja, britanskog fudbalera Davida Beckhama uvede u svet glume.

Tata Suri Cruise smatra da bi David bio odličan glumac u akcionim filmovima , zbog čega je već krenuo u potragu za projektima na kojima bi njih dvojica sarađivali.

“Voleo bih da snimim akcioni film sa Beckhamom. On bi sigurno bio dobar glumac”, rekao je Cruise za Daily Mirror dodavši da veruje da će Beckham nakon što se ‘penzioniše’ početi da se bavi glumom.

Inače, suprug Victorie Beckham u prošlosti je odbio par ponuda da se pojavi u filmovima rekavši da nije zainteresovan i da je užasan glumac. Hoće li Tom uspeti da utiče na njega da promeni odluku, saznaćemo uskoro.

Foto: Posh24.com


Loading...
4 komentara

4 Comments

 1. Pcelicaa.

  16. 12. 2011. at 12:45

  Da li je moguce da ste napisali “Tata Suri Cruise” ???

 2. Pingback: Tračara: David Beckham bi da se bavi glumom? | SPORTSKE VESTI - sport.vestdana.info - Sportske dnevne novine: fudbal, košarka, tenis, odbojka, rukomet...

 3. Rinchi

  16. 12. 2011. at 16:54

  I moja baba Smiljana bi htela u svet glume pa ako bi mogao tata Suri Cruise da joj nadje ulogu,bila bih mu zahvalna

 4. AnChY

  17. 12. 2011. at 00:11

  David B. :)) Cenim da bi bio ok glumac jer on cega god da se lati pretvara u lovu :)) Lep,uspesan,dobar otac pa sto ne bi bio i sjajan glumac :)) Sta ga brige :)) i da se ne pokaze na tom polju opet ce biti lep i uspesan :))

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top