Prati nas

David Beckham: Zbog porodice brinem o finansijama!

Vesti

David Beckham: Zbog porodice brinem o finansijama!

Pisalo se o povratku porodice Beckham na stari kontinent i Davidovom navodnom transferu u jedan francuski klub, ali poznata porodica ipak će ostati u Sjedinjenim Američkim Državama.

David je nedavno produžio ugovor sa LA Galaxyjem, a američkim medijima otkrio je da mu je porodica srećna u Los Anđelesu. Slavni fudbaler otkrio je da nakon 3 sina, briga o ćerki zahteva mnogo više finansijskih izdataka, pošto Victoria voli da oblači Harper u dizajnirane komade, a ponosni tata sve to mora da iskrešira.

“Imam tri neverovatna sina i sa njima se možeš bacati uokolo. Harper je moja prva devojčica i s njom sam puno pažljiviji. Menjam joj pelene i ne mogu da verujem da imam ćerku. Na njoj je sve ženstveno, kako jede, kako se kreće, kako izgleda. Srećan sam što napokon imam ćerku, ali mi je drago da ima tri starija brata i tatu koji paze na nju”, izjavio je brižni tata.

“Njena odeća je već neverovatna. Dobro je da sam potpisao dvogodišnji ugovor. Ovo je najbolje za moju porodicu. Volimo život u Los Anđelesu. Prihvatili smo ovdašnju kulturu i ne želimo da odemo. Kad se oženite i imate decu, prioriteti vam se promene. Sad imam tri super dečaka i malu devojčicu na koju moram da pazim. Oni su na prvom mestu”, poručio je David.

Foto: Mirror

Loading...


7 komentara

7 Comments

 1. maki

  20/01/2012 at 12:07 pm

  raznezih se stvarno nisam znala da je tako osecajan

 2. Stripped

  20/01/2012 at 1:43 pm

  U jadan, da nije obnovio ugovor Harper ne bi imala sta da jede i obuce! :D Lol Volim ja njih, ali ova izjava mi je malo BLA. Zaradio je on ljudi dovoljno da kompletna porodica ne mora prstom da mrdne! A bogami i Viktorija koja je vrlo uspesan dizajner. Ako nekoga necu da sazaljevam zbog finansija, to su oni.
  Inace, oni su jedan od parova kojima se zaista divim u svakom smilsu.

 3. I'm supernatural Extraterrestrial

  20/01/2012 at 2:48 pm

  Pazi ovo je meni skroz cute.Lik je extra frajer i sve to…

 4. YOUR ANGEL XD

  20/01/2012 at 2:49 pm

  nije mi jasno sto stalno kuka!

 5. pifi

  20/01/2012 at 2:55 pm

  SELJADIN

 6. ejsan:)

  20/01/2012 at 3:19 pm

  jao…pa fino je sve to..samo sumnjam da su njima finansije problem….a inace viktorija i on su jedan od naj parova

 7. daniella

  28/05/2012 at 2:12 pm

  ja u ovoj njgovoj izjavi nisam nasla rec ”finansije” kao sto pise u textu,vi? o.O :D covej je samo rekao da je sada pazljiviji,kao sto neko u prethodnim komentarima rece zaradio je on dovoljno ,propasti nece sigurno! ;)
  p.s najobolja celebrity porodica,jedini koji izgledaju normalno!! :)

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top