Prati nas

Deca Angeline i Brad Pitta gledala nedozvoljeni film!

Film

Deca Angeline i Brad Pitta gledala nedozvoljeni film!

Brad Pitt sa starijom decom na premijeri filma ( foto: Just Jared )

Brad Pitt sa starijom decom na premijeri filma ( foto: Just Jared )

Na premijeri dugo očekivanog filma Angeline Jolie Unbroken pojavio se njen suprug Brad Pitt u društvu njihove starije dece, ali ne i ona!

Angelina je izrazila svoje žaljenje što ne može da prisustvuje premijernom prikazivanju svog rediteljskog filma, a u tome su je sprečile ovčje boginje“Ostaću kući, češaću se i svi ćete mi nedostajati. Ne mogu da verujem da mi se ovo događa jer mi ovaj film znači mnogo, ali to je život.”

Iako je film namenjen za starije od 13 godina, Angie i Brad su zajednički odlučili da njihova starija deca mogu da pogledaju ovaj film, iako je to nedozvoljeno za njihov uzrast.

“Iako film nije primeren njihovim godinama smatram da mogu da ga pogledaju jer su zreli za to. Oni znaju razliku između onoga što je realno, a šta je fiktivno. Pored toga oni su jako želeli da vide film zbog Louis Zamperinija”, izjavila je Jolieva.

8-godišnja Shiloh je nasledila najbolje gene svojih roditelja ( foto: Just Jared )

8-godišnja Shiloh je nasledila najbolje gene svojih roditelja ( foto: Just Jared )

Brad Pitt zabranio deci da se tetoviraju

Na premijeri se pojavio njen suprug Brad Pitt u crnom odelu, a podjednako ozbiljno su izgledali i 13-godišnji Maddox, 11-godišnji Pax i 8-godišnja Shiloh, svi u odelima tamnih boja.7 komentara

7 Comments

 1. Directioner

  17/12/2014 at 9:36 am

  Ja mislila da je ova Shilon musko xD Ali slatka je

 2. Ja sam TOP

  17/12/2014 at 11:20 am

  Ako je zensko ne kontam sto su je tako obukli, musko odelo, muska frizura.

 3. Lena

  17/12/2014 at 12:47 pm

  Sajlo je apsolutno prelepa! Taj njen muskobanjasti period traje vec godinama… sasvim je moguce i da je transdzender. Mislim to glupavo zvuci, ali postoje deca koja se ceo zivot osecaju kao drugi pol, a verujem da je mama i tata ne sputavaju da radi onako kako se oseca..

 4. Stripped

  17/12/2014 at 12:56 pm

  Andjelina je i potvrdila da je Sajlo transdzender. Zato se i oblaci uvek kao decak i ponasa se tako i sebe smatra decakom.

 5. LDR

  17/12/2014 at 7:17 pm

  Mala je preslatka,ista Angelina.To sto je obucena kao decak nije nista posebno,to je dete kojem se svasta nesto mota po glavi,ne uzimajte to za ozbiljno :D

 6. Stripped

  18/12/2014 at 3:31 am

  Ali ne lupam gluposti, ona je to zaista rekla. A i vidi se da to nije muskobanjasta faza.. svako ko je i malo informisan o transdzender ljudima videce da Sajlo jeste. Sve u svemu mala je lutka.

 7. DEKI

  24/12/2014 at 5:40 pm

  Kako se mala obukla je njena stvar. Samrate glupi hejteri.

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top