Connect with us

Dečko Jen Aniston: droga, alkohol i Angelina!Šokantno

Dečko Jen Aniston: droga, alkohol i Angelina!

Bivša žena Brad Pitta (Bred Pita), glumica Jennifer Aniston (Dženifer Aniston) izgleda da nema sreće sa muškarcima i to sve zbog Angeline Jolie (Anđeline Džoli). Izgleda da baš svi muškarci u njenom životu moraju da imaju neke veze sa Angelinom! No, krenimo redom. :)

Kako je njegova veza sa Jenn sve ozbiljnija, Justin Theroux (Džastin Teru) sve je interesantniji medijima, zbog čega su nedavno isplivali ne tako reprezentativni podaci iz njegove prošlosti. Naime, njegov bivši prijatelj Keith Middlebrook (Kejt Midlbruk) u intervjuu za američki Star izjavio je da je Justin koristio mnogobrojne narkotike!

“Rekao mi je da je uzimao jake lekove protiv bolova, kao i halucinogene gljive, ekstazi, kokain, heroin, LSD i krek”, rekao je Middlebrook. Theroux je navodno izjavio da je po njemu najlepša glumica Angelina, ne tako omiljena koleginica njegove sadašnje devojke!

“Rekao je da mu je najlepša Angelina Jolie. Nasmejao sam se na to i rekao da ona ima sala jedino u usnicama, a Justin mi je rekao: ‘Tamo jedino i treba da ga ima’, otkriva Midlebrook.

Međutim, ovde nije kraj iznošenju Justinovog prljavog veša u javnost – Keith je potvrdio da je sadašnji dečko Jen Aniston lečeni alkoholičar!

“Definitivno je mnogo pio. Niko ga nije čuo godinu dana, a kada sam ga nakon toga video rekao mi je da je postao anonimni alkoholičar, kao i da pokušava da bude trezan”.

Možda mu Jenn oprosti i to što je lečeni alkoholičar i to što je imao problema sa drogom, ali šta mislite hoće li mu oprostiti to što je rekao da je Angelina najlepša glumica?

Foto: Cinemag.com

Loading...

8 Comments

8 komentara

 1. Purple_cake

  1 October 2011 at 11:13 am

  Ah, a i to, ko zna da li je tacno ili nije. Meni njih dvoje izgledaju lepo kao par i izgledaju srecno, a to je najvaznije :)

 2. MALENA

  1 October 2011 at 11:45 am

  Ha, ha, ha a salo u dojkama kad pozadinu vec nema se ne racuna ili pouzdano znaju da su to sve silikoni…

 3. si

  1 October 2011 at 4:01 pm

  jao dzenifer je preelepaaa

 4. MissLadyGaga--

  1 October 2011 at 9:44 pm

  Paa….meni se ne svidja ova prica o tome da je on alkoholičar.Mozda on uopste nije dobar za nju.

 5. Tresnja

  2 October 2011 at 7:48 pm

  hahah jedino alkoholicara je mogla i da nadje :DDD

 6. LaMaitresse

  3 October 2011 at 5:06 am

  Mogu samo da im pljunu pod prozor, preslatki su…:D

 7. Angie

  24 October 2011 at 6:44 pm

  hahahahahaa! trandža nema sreće!

 8. Crazy_Girl

  29 October 2011 at 2:39 pm

  Koliko je Dzenifer prelepa zena, neverovatno.:)

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ne propustite

To Top